Simona Halep va avea un antrenor de probă la următoarele turnee. Ultimele informaţii despre noua alegere a liderului WTA

Thierry Van Cleemput nu exclus posibilitatea de a o pregăti pe Simona Halep, însă nici nu a confirmat că va fi noul antrenor al liderului WTA.

21 ian. 2019, 13:00
Simona Halep va avea un antrenor de probă la următoarele turnee. Ultimele informaţii despre noua alegere a liderului WTA

Nu ajută la nimic, doar să zic nişte prostii! Lăsaţi-mi un pic de timp!„, a spus belgianul, când a fost întrebat de Simona Halep. Potrivit fostului tenismen profesionist Filip Dewulf, Van Cleemput va colabora cu Halep de probă, la turneele de la Doha şi Dubai, din luna februarie, înainte de a lua o decizie pe termen mai lung.

Citeşte şi Programul Simonei Halep după Australian Open. Care sunt noile ţinte ale româncei aflată încă pe locul 1 în lume

Van Cleemput a fost la antrenamentul Simonei Halep dinaintea meciului de luni, cu Serena Williams, apoi i-a oferit ultimele indicaţii la vestiare. În timpul meicului, el a stat aproape de loja stafului româncei, fapt ce l-a făcut pe pritenul său Dewulf să scrie pe Twitter: „Thierry a început turneul în cu băieţii şi l-a încheiat cu fetele„.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep 2019: În primul set parcă am fost lovită de tren

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost până, de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.