Simona Halep, anunţ categoric despre Gică Hagi. „Să fac ca el? Nu pot!”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a declarat că nu va urma exemplul lui Gică Hagi (55 de ani) după ce se va retrage, în privința unui proiect personal în tenis de anvergura Viitorului și Academiei de la Ovidiu.

28 nov. 2020, 15:29
Simona Halep, anunţ categoric despre Gică Hagi. „Să fac ca el? Nu pot!”

Simona Halep are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi pentru ceea ce a realizat din banii câştigaţi în carieră.

„Nu ştiu dacă voi mai avea energie să continui în tenis după ce mă voi lăsa. O academie e posibil să am, în parteneriat cu cineva. E o idee pe care nu o resping. Dar ceea ce a făcut Gică Hagi în fotbal eu nu o să pot să fac. Pentru mine este un exemplu. Nimeni nu a putut să facă ce a făcut el, să-şi investească nu financiar, să-şi investească fiinţa lui, felul lui de a fi în fotbal, în echipă, în clubul lui. Jos pălăria! Asta nu ştiu dacă o să pot să fac. E deschisă, pe masa mea, dar nu ştiu dacă o să pot să fac”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat lui Andi Moisescu.

Simona Halep, lăudată de Gică Hagi

Gică Hagi a vorbit în termeni laudativi despre Simona Halep. A susținut-o cu fiecare declarație publică, afirmând că performanțele ei fac cinste României.

Simona Halep: „Am jucat cu glezna ruptă, cu spatele blocat și nu am luat niciun ban” VIDEO

„Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1. Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale. Să rămâi atât timp numărul 1… chiar dacă nu era prototipul acela de atlet mare şi înalt, ea a ştiut să îşi exploateze atuurile pe care le are. Iar acum a ajuns la maturitate”, a spus, recent, Gică Hagi.


loading...