Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Când va juca meciul decisiv cu Karolina Pliskova la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina şi o va întâlni în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2019 pe Karolina Pliskova.

30 oct. 2019, 17:24
Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Când va juca meciul decisiv cu Karolina Pliskova la TURNEUL CAMPIOANELOR 2019

Simona Halep a afirmat că s-a simţit obosită din cauza lispei de pregătire din ultima perioadă şi că nu a putut finaliza punctele din cauza suprafeţei mai lente.

„Am simţit că nu pot finaliza punctele. Ea a jucat foarte bine, cu puţine greşeli. Cred că îi place să joace pe această suprafaţă (n.r. – mai lentă), care este foarte potrivită pentru ea. M-am simţit un pic obosită şi frustrată pe teren, deoarece nu m-am pregătit suficient în ultima perioadă. Nu am probleme la spate, am putut să lovesc mingea fără dureri. Cred că ambele jucătoare am făcut un meci bun. Dar ea a fost mai bună şi a câştigat. Nu sunt foarte dezamăgită, am jucat destul de bine, dar insuficient ca să câştig”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a vorbit şi despre meciul decisiv cu Karolina Pliskova, programat, vineri, 1 noiembrie, nu înainte de ora 14:00.

„Nu ne-am întâlnit niciodată pe acest tip de suprafaţă, aşa că nu ştiu la ce să mă aştept. Puterea ei de a lovi mingea este foarte mare şi are alt stil. Mă voi concentra pe jocul meu şi pe tactica mea. Vreau să câştig acest meci pentru că vreau să mă calific din grupă, acest este obiectivul meu. Sper să mă recuperez cât mai repede, pentru că sunt un pic obosită şi trebuie să joc mai bine ca azi”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, 5 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu 7-5, 6-3, de Elina Svitolina, 8 WTA, deţinătoarea trofeului. Elina Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în semifinale vor lupta, vineri, Simona Halep şi Petra Kvitova, ambele cu câte o victorie până acum.