Simona Halep, ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR după victoria cu Eugenie Bouchard. ALERTĂ MAXIMĂ

Simona Halep a comentat succesul obţinut în faţa lui Eugenie Bouchard, în turul doi de la Dubai, şi a afirmat ca este obosită.

19 feb. 2019, 13:37
Simona Halep, ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR după victoria cu Eugenie Bouchard. ALERTĂ MAXIMĂ

Simona Halep a preciat ca sprijinul fanilor o ajuta de fiecare data.

„Ma simt bine aici, am amintiri frumoase si tot timpul este o placere. Cred ca am jucat un tenis foarte bun si sunt fericita ca am reusit sa ma calific mai departe. Nu este usor, sunt putin obosita si toata lumea poate vedea asta. Este dificil si din punct de vedere mental, dar incerc sa ma concentrez pe fiecare minge si sa castig”, a spus Simona Halep.

Simona Halep pregăteşte MAREA SURPRIZĂ. Din nou alături de un fost antrenor

„Le multumesc tuturor romanilor, este un sentiment minunat sa ai parte de un asemenea sprijin. Le multumesc tuturor romanilor care vin sa ma urmareasca sau care se uita la meciuri”, a mai spus Simona Halep.

Veste EXCELENTĂ primită de SIMONA HALEP. WTA tocmai a făcut ANUNŢUL OFICIAL

Simona Halep s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Eugenie Bouchard cu 7-6, 6-4. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea dintre Lesia Tsurenko si Lin Zhu. Confruntarea din „optimi” va avea loc miercuri, la o ora ce nu a fost stabilita inca de organizatori.