Simona Halep, ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR după primul meci la US OPEN 2019. Ce se întâmplă cu fostul lider WTA

Simona Halep a dezvaluit de ce a trebuit sa lupte din greu pentru a se califica in turul doi de la US Open 2019.

28 aug. 2019, 05:02
Simona Halep, ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR după primul meci la US OPEN 2019. Ce se întâmplă cu fostul lider WTA

Simona Halep a marturisit ca a fost stresata rau de teama sa nu fie eliminata pentru al treilea an la rand in primul tur.

Simona Halep, victorie la US Open. Când şi cu cine va juca în turul următor. „Pot să visez din nou să câştig un Grand Slam?”

„Presiunea a fost mare. E greu sa castigi un meci in trei ani, dar e bine ca am putut trece peste. Am fost stresata inaintea meciului, de asemenea si pe terenul pe care am pierdut anul trecut. Nu a fost usor, dar sunt cu adevarat fericita ca am gestionat lucrurile si am jucat mai bine ca inainte. Al treilea set a fost cu adevarat bun. Am simtit ca ea a obosit putin pe final. Stiam ca ii va fi dificil sa mentina ritmul foarte ridicat. I-a fost dificil deoarece nu a concurat mult in acest an. Nici eu nu am concurat doua saptamani. Mi-a fost dificil sa revin, asa ca o inteleg”, a afirmat Simona Halep.

SIMONA HALEP – NICOLE GIBBS, victorie în trei seturi pentru Simona la US Open 2019

Simona Halep s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a invins-o pe Nicole Gibbs cu 6-3, 3-6, 6-2. Pentru romanca urmeaza un duel cu Taylor Townsend, locul 116 WTA.