Simona Halep, ANUNŢ-ŞOC despre RETRAGERE. Prima reacţie a lui Darren Cahill: „Se va concentra pe viaţa de familie”

Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, subiect abordat tot mai des in ultima perioada, atat de Darren Cahill cat si de Ion Tiriac.

06 mart. 2020, 13:40
Simona Halep, ANUNŢ-ŞOC despre RETRAGERE. Prima reacţie a lui Darren Cahill: „Se va concentra pe viaţa de familie”

Simona Halep intentioneaza sa infiinteze o academie de tenis dupa ce se va retrage din circuitul WTA.

„Dupa ce ma las de tenis voi petrece mai mult timp cu copiii. Este placut sa stiu ca sunt copii care ma vad ca o sursa de inspiratie. Sunt mereu fericita cand ii am in jur si simt ca am o responsabilitate in plus”, a declarat Simona Halep, conform Tennis Channel.

Simona Halep, dezvăluiri despre visul ei neîmplinit: „O să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă”

Darren Cahill a anuntat, recent, ca Simona Halep a decis sa nu mai joace foarte mult timp si sa se retraga din activitate peste trei sau patru ani.

„Simona Halep are 28 de ani si nu va mai juca pana la 35 de ani. Se va concentra pe viata de familie peste 3-4 ani. Marele sau obiectiv este sa-si maximizeze jocul si sa castige Jocurile Olimpice pentru Romania. In plus, vrea sa mai castige cateva turnee de Grand Slam”, a spus Darren Cahill.

Simona Halep are in acest moment o relatie cu Toni Iuruc, care a inceput sa o insoteasca la toate turneele, inclusiv in cantonamente. Cei doi ar urma sa se casatoareasca in 2020, dupa US Open.


loading...