Simona Halep, anunţ surprinzător despre relaţia cu Toni Iuruc. „El m-a făcut să plec de acasă!”

Simona Halep a vorbit, recent, despre cum decurge căsnicia cu Toni Iuruc. De asemenea, fostul numărul 1 WTA a dezvăluit că se gândeşte tot mai mult la copii!

14 mai 2022, 13:10
Simona Halep, anunţ surprinzător despre relaţia cu Toni Iuruc. „El m-a făcut să plec de acasă!”
Simona Halep, despre relaţia cu Toni Iuruc

Simona Halep, dezvăluire-bombă la opt luni de la nunta cu Toni Iuruc. Sportiva a vorbit despre soțul ei, care se știe că este mai în vârstă, dar în relația lor această diferență de ani chiar a ajutat foarte mult!

Simona Halep, dezvăluire-bombă la opt luni de la nunta cu Toni Iuruc. „El m-a făcut să plec de acasă!”

Simona Halep a dezvăluit cum merge relația cu Toni Iuruc, după ce au făcut pasul cel mare şi a mărturisit și când are de gând să devină mamă. „Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – academia lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea, să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Sportiva nu se uită la bani

Simona Halep și-a exprimat dorința de a avea copii, dar vrea să se concentreze deocamdată asupra carierei și performanțelor sale sportive. „Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin. Am această plăcere, tenisul, la care nu vreau să renunț”, a mai mărturisit Simona Halep.