Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Sportiva nu se uită la bani

Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Cei doi şi-au unit destinele în luna septembrie a anului trecut, iar căsnicia lor pare că merge foarte bine. Sportiva a mărturisit că soţul ei este alături de ea şi o susţine necondiţionat.

24 apr. 2022, 08:35
Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Sportiva nu se uită la bani
Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte

Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte. Jucătoarea de tenis este renumită deja pentru investițiile ei din zona imobiliară. Ei bine, de această dată vrea îşi cumpere o locuinţă în afara ţării, într-o zonă deloc ieftină.

Citeşte şi: Simona Halep a dezvăluit povestea uimitoare a rochiei de la nunta cu Toni Iuruc. „Nu ți le-ai făcut pe comandă? Uimitor!”

Simona Halep, cadou impresionant pentru Toni Iuruc, de Paşte

Simona Halep și soțul ei au vizitat mai multe case de pe Coasta de Azur. Sportiva vrea să cumpere una pentru ea și soțul ei, și a cerut ajutorul specialiștilor imobiliari pentru câteva sfaturi.

Decizia încă nu a fost luată, pentru că reședințele vizionate sunt impresionante. În plus, fostul lider WTA are de ales între o casă în Monte Carlo, acolo unde taxele sunt mult mai mici, și una în Franța, unde impozitele sunt foarte mari. Cei doi sunt decişi să facă acest pas în cel mai scurt timp, scrie Prosport.ro.

Simona Halep, dezvăluiri despre căsnicia cu Toni Iuruc

Simona Halep a vorbit despre relația pe care o are cu Toni Iuruc, dar și despre cariera sa din tenis, pusă la îndoială după ce s-a căsătorit!

La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel.

Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep se iubește cu Toni Iuruc din 2019 şi a declarat că momentul în care a fost cerută de soție a emoționat-o foarte tare. „E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine”, a mai spus Simona Halep.