Simona Halep anunţă că revine pe teren la Bad Homburg Open

Simona Halep a anunţat, marţi, că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg Open, competiţie care va avea loc în perioada 20-26 iunie.

08 iun. 2021, 18:08
Simona Halep anunţă că revine pe teren la Bad Homburg Open

Simona Halep anunţă că revine pe teren la Bad Homburg Open. „Sunt foarte bucurosă să vă anunţat că voi juca la prima ediţie a Bod Hamburg şi abia aştept să văd fanii în tribune. Ne vedem curând”, a anunţat Simona Halep pe Facebook.

Simona Halep anunţă că revine pe teren la Bad Homburg Open

Simona Halep a ratat turneul de la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la turneul de la Roma. Ea a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber.

Simona Halep a publicat imagini de la primul său antrenament, după accidentare. „Ce mi s-a întâmplat, s-a întâmplat PENTRU mine” VIDEO

Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României, și-a reluat antrenamentele specifice, după ruptura musculară pe care a suferit-o în timpul turneului de la Roma. Jucătoareaa postat, de curând, pe Instagram, un clip realizat chiar pe acest teren. Doar că, de aceasta dată, se pare că este vorba despre suprafața de joc pe care sportiva l-a construit pe noua să proprietate care se afla în Izvorani, în imediata vecinătate a Complexului Sportiv care aparține de Comitetul Olimpic și Sportiv Roman. Terenul „Stere Halep” se numește suprafața de joc pe care Simona Halep se antrenează la noua sa proprietate din Izvorani.