Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez. Tenismena a întors toate privirile la petrecere

Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez. Tenismena așteaptă decizia Tribunalului Sport Resolutions de la Londra, care va fi pronunțată după data de 30 aprilie. Chiar dacă se prefigurează o sentință dură, Halep va avea dreptul să o conteste.

24 apr. 2023, 12:45
Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez. Tenismena a întors toate privirile la petrecere
Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez

Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez. Sportiva a fost destul de rezervată în ceea ce privește activitățile sale în această perioadă, însă cu o săptămână înaintea procesului pentru dopaj care va avea loc la Londra, a participat la o petrecere, unde a făcut furori.

Citește și: Simona Halep, surprinsă cu un fotbalist de naţională, după ce a vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc: „Asta da surpriză!”

Simona Halep, apariție spectaculoasă la un botez

Tenismena a adoptat un look spectaculos, cu care a atras toate privirile. Fanii au fost impresionați de apariția Simonei Halep, dar așteaptă să o vadă cât de curând și pe terenul de tenis. Îmbrăcată într-o rochie albă și cu o coafură simplă, elegantă, Simona s-a aflat în centrul atenției la petrecerea de botez.

Sportiva a postat pe Instastory înainte de plecarea la eveniment, apoi au apărut și alte poze de la fața locului pe rețelele de socializare. S-a ascultat muzică tradițională românească, lucru care a fost pe placul Simonei Halep. La petrecere a participat și cea mai bună prietenă a jucătoarei din Constanța, Georgiana Herda.

Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare

Cazul Simonei Halep va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb. Potrivit ANAD, roxadustat este o „substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante.

Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de patrru ani. Un detaliu care nu este în favoarea Simonei Halep este următorul: un caz care implică o substanță nespecifică (precum este roxadustat) este presupus intenționat, cu excepția cazului în care sportivul sau altă persoană poate stabili că nu a fost intenționat.