Simona Halep, surprinsă cu un fotbalist de naţională, după ce a vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc: „Asta da surpriză!”

Simona Halep a fost plecată câteva zile din țară, dar a revenit după excursia de la Monte Carlo, și va petrece Paștele în România.

10 apr. 2023, 09:09
Simona Halep, surprinsă cu un fotbalist de naţională, după ce a vândut vila în care a stat cu Toni Iuruc: „Asta da surpriză!”
Simona Halep, părăsită de bărbatul care a însoţit-o în vacanţa de la Dubai

Florin Gardoș (34 de ani) s-a fotografiat astăzi alături de Simona Halep (31 de ani, 26 WTA). Suspendată în continuare din circuit, din cauza scandalului de dopaj, Simona Halep continuă să se antreneze, dar găsește și metode de a-și umple timpul liber.

Astăzi, în timpul unei plimbări, s-a întâlnit cu Florin Gardoș. Fundașul proaspăt revenit în activitate, cu meciuri la activ în Liga 4, la Sparta Râmnicu Vâlcea, a profitat de ocazie și s-a fotografiat cu dubla campioană de Grand Slam.

Simona Halep a vândut cu 5.000.000 de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Cumpărătoarea este o renumită femeie de afaceri

„Nu se intâmplă foarte des să întâlnești o sportivă de talia Simonei. Asta da surpriză de Florii”,  a scris Florin Gardoș pe Facebook.

Simona Halep pare pregătită să se rupă definitiv de trecut. Suspendată în continuare din circuitul WTA, din cauza scandalului de dopaj, dubla campioană de Grand Slam dă o lovitură în afara terenului. Stere Halep, tatăl sportivului, s-ar fi ocupat de toate detaliile unei tranzacții colosale.

Simona Halep profită de o nouă amânare a procesului pentru doping şi a plecat din nou în vacanţă. Cu cine călătoreşte fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros GALERIE FOTO

Nu mai puțin de 5 milioane de euro ar urma să încaseze Simona pe vila unde a locuit în timpul relației cu Toni Iuruc, potrivit Cancan. Imobilul ar urma să intre în posesia Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv.

Femeia de afaceri ar fi plătit deja suma de un milion de euro, urmând să achite restul în lunile următoare. Locuința aflată pe strada Herăstrău are o suprafață de 398 de metri pătrați, dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Procesul Simonei Halep a ajuns un butoi cu pulbere! Acuzatorii campioanei rămân pe poziții: „Nu își pot imagina o achitare!” Pedeapsa cerută de ITIA

Omul care știe tot ce mișcă în tenisul mondial, antrenorul Mihai Rusu, a dezvăluit că acuzatorii Simonei Halep nu concep ca românca să obțină ridicarea suspendării. Fostul coleg al lui Ilie Năstase a aflat detalii din proces de la un inspector al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA) din Munchen (Germania):

„Inspectorii de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) și cei din cadrul WADA nu își pot imagina o achitare a Simonei Halep!”, este concluzia devastatoare trasă de antrenorul care activează în Germania.

Din punctul de vedere al acuzatorilor româncei, Halep nu poate scăpa cu o suspendare mai mică de doi ani, chiar dacă demonstrează că substanța interzisă a pătruns în organismul ei printr-un supliment contaminat: „Ceea ce pot obține apărătorii este o suspendare de doi ani”, susține, cu tărie, Mihai Rusu. „După o discuție cu un inspector WADA din Munchen am aflat că presiunea este de partea Simonei Halep, nu invers! Să nu creăm impresia ca judecătorii sunt de vină! Ei raspund la cererile avocaților Simonei Halep”, a declarat Rusu pentru ProSport.

Simona Halep nu a fost acceptată pe tablou la Stuttgart sau Madrid
Simona Halep a susținut că s-a contaminat cu roxadustat și a solicitat ridicarea suspendării, prin avocații ei, însă românca nu a reușit nici acum să își demonstreze nevinovăția! Au trecut nu mai puțin de șapte luni de la testul anti-doping picat de eleva lui Patrick Mouratoglou la US Open 2022.

Iar vestea proastă este aceea că, după ce a ratat participarea la Australian Open, dar și la turnee de top precum Indian Wells și Miami, românca nu poate juca nici în sezonul ei preferat, cel de zgură. Halep nu a fost acceptată pe tabloul principal la Stuttgart (17 – 23 aprilie), dar nici la Madrid (25 aprilie – 7 mai).

Turneul de la Madrid, deținut de miliardarul român Ion Țiriac până în anul 2021, are o importanță aparte pentru Simona Halep! Jucătoarea din Constanța a triumfat pe zgură din capitala Spaniei în două rânduri, la edițiile din 2016 și 2017.