SIMONA HALEP are culoar excelent la ROLAND GARROS. Prima adversară puternică ar întâlni-o în sferturi

SIMONA HALEP o va întâlni pe rusoaica Alisa Kleybanova, locul 85 WTA, în runda inaugurală a turneului de la Roland Garros, care va începe duminică în capitala Franţei.

23 mai 2014, 11:00
SIMONA HALEP are culoar excelent la ROLAND GARROS. Prima adversară puternică ar întâlni-o în sferturi

SIMONA HALEP este a 4-a favorită în cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, care va începe duminică, la Roland Garros, acest statut permiţându-i să o evite până la finala pe americanca Serena Williams, prima pe lista capilor de serie.

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal, iar SIMONA HALEP o va avea ca adversară pe rusoaica Alisa Kleybanova, locul 85 WTA. În turul doi, SIMONA HALEP ar urma să o întâlnească pe învingătoarea dintre Barbora Zahlavova Strycova şi o jucătoare din calificări şi abia în turul 3 ar întâlni un cap de serie, Klara Kukalova, dacă aceasta va reuşi să treacă primele două tururi.

În optimi, cea mai puternică adversară ar fi americana Sloane Stephens (cap de serie nr. 15), iar în sferturi Petra Kvitova (cap de serie nr. 5), pe care tocmai a învins-o în semifinala de la Madrid.

Celelalte românce prezente pe tabloul principal la Roland Garros, Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu, îşi aşteaptă în primul tur adversare din calificări, în timp ce Monica Niculescu o va înfrunta pe estonianca Kaia Kanepi.

La băieţi, singurul nostru reprezentant, Victor Hănescu, are o misiune grea contra favoritului local, francezul Gael Monfils.

Citeşte şi SIMONA HALEP: Uitasem că sunt numărul 4 mondial! Vezi aşteptările SIMONEI pentru Roland Garros