SIMONA HALEP – CAMILA GIORGI: La ce oră este programat meciul de la Miami

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI: partida din turul al treilea de la Miami se va juca duminică seara, la o oră ce va fi anunţată de organizatori. 

28 mart. 2015, 18:15
SIMONA HALEP – CAMILA GIORGI: La ce oră este programat meciul de la Miami

SIMONA HALEP – CAMILA GIORGI: Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, vineri, după ce a dispus de cehoaica Nicole Vaidisova cu 6-4, 2-6, 6-1. 

„Nu sunt obișnuită să joc un turneu lung precum Indian Wells și apoi imediat altul ca acela de la Miami. E dificil, pentru că fiecare meci e greu la acest nivel și trebuie să fi concentrat la fiecare partidă. Încerc să mă mențin concentrată și să fac un joc relaxat. Sunt gata pentru acest turneu și voi vedea cât de departe pot merge”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

SIMONA HALEP – CAMILA GIORGI: Halep, a treia favorită la Miami, turneu Premier Mandatory dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1 în fața cehoaicei Vaidisova, la câteva zile după ce a câștigat cel mai important titlu al carierei sale, cel de la Indian Wells.

LIVE VIDEO AICI

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe Camila Giorgi (Italia), cap de serie nr. 30, care și-a câștigat toate cele nouă servicii în fața belgiencei Alison Van Uytvanck, în meciul încheiat cu 6-3, 6-2.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 31.670 dolari și 65 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta Camila Giorgi, cap de serie nr. 30, care a dispus cu 6-2, 6-2 de belgianca Alision van Uytvanck. Acesta va fi primul meci dintre Halep (23 ani) și Giorgi (23 ani), aflată pe locul 37 în ierarhia feminină.

Halep a câștigat ultimele sale 12 partide din circuitul WTA după eliminarea în sferturile de finală ale turneului Australian Open (cinci la Dubai, șase la Indian Wells, unul la Miami).

SIMONA HALEP – CAMILA GIORGI: Cine este adversara româncei

Italianca a disputat două finale în circuitul WTA, la Katowice (Polonia) și Linz (Austria), pierdute cu Alize Cornet (Franța) și Karolina Pliskova (Slovacia). Girgi a învins însă trei lidere mondiale: Caroline Wozniacki (US Open 2013), Maria Șarapova (Indian Wells 2014) și Viktoria Azarenka (Eastbourne 2014).

În 2015, Giorgi a învins-o din nou pe Alize Cornet, la FED Cup și pe compatrioata Flavia Pennetta, la Australian Open. Italianca nu a trecut de șaisprezecimi de finală la niciun turneu important în acest an, find învinsă de Venus Williams (Australian Open), Carla Suarez Navarro (Antwerp și Dubai) și Heather Watson (Indian Wells, turul II).