Simona Halep – Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 5-7 în semifinale la ROMA

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro joacă, sâmbătă, de la ora 13:00, în semifinalele turneului de la Roma. Meciul Simona Halep . Carla Suarez Navarro este LIVE VIDEO la Dolce Sport.

16 mai 2015, 09:18
Simona Halep – Carla Suarez Navarro 6-2, 3-6, 5-7 în semifinale la ROMA

Simona Halep este încrezătoare înaintea partidei de la Roma cu Carla Suarez Navarro, care va fi LIVE VIDEO de la ora 13:00 la Dolce Sport.

SIMONA HALEP – CARLA SUAREZ NAVARRO 1-1 la SETURI !

Simona Halep a ratat minge de break la 3-5 şi a pierdut setul doi!

Carla Suarez Navarro a condus cu 2-0 în primul set, dar Simona Halep a revenit şi a câştigat şase game-uri la rând!

„Întotdeauna e greu contra ei, pentru că au fost numai meciuri de 2-3 ore. Stă mult în teren şi luptă pentru fiecare punct. Stilul ei de joc e unul tipic spaniol, care te obligă să stai multe schimburi în timpul punctului. O să încerc să fac jocul meu, să termin punctele repede, dar trebuie să fiu pregatită pentru trei ore de stat pe teren”, a declarat Simona Halep.

Carla-Suarez Navarro se aşteaptă la un meci foarte disputat: „Va fi dificil, pentru că Simona Halep joacă extraordinar. De fiecare dată când jucăm avem schimburi lungi, meciuri lungi. Dar nu se ştie niciodată. Trebuie să fiu la capacitate maximă şi va fi greu, cu siguranţă. Joc mai agresiv acum. În plus, mă simt mai încrezătoare şi mă bucur de fiecare meci pe care îl joc”.

În sferturile de finală ale turneului de la Roma, Simona Halep a trecut de Alexandra Dulgheru, scor 6-1, 6-0, în timp ce Carla Suarez Navarro a trecut de cehoaica Petra Kvitova, scor 6-3, 6-2. În cealaltă semifinală, Maria Sharapova va juca impotriva Dariei Gavrilova.

Meciul Simona Halep – Carla Suarez Navarro începe la ora 13:00 şi este LIVE VIDEO la Dolce Sport.