SIMONA HALEP, distrusă la Singapore de CAROLINE WOZNIACKI: 0-6, 2-6

Simona Halep a pierdut, miercuri, fără drept de apel meciul cu Caroline Wozniacki, scor 0-6, 2-6, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor 2017. Simona halep, care a câştigat primul meci, cu Caroline Garcia, va juca ultima partidă cu Elina Svitolina, de care trebuie să treacă pentru a avansa în semifinale.

25 oct. 2017, 12:41
SIMONA HALEP, distrusă la Singapore de CAROLINE WOZNIACKI: 0-6, 2-6

Simona Halep, locul 1 WTA, a pierdut categoric cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în a doua rundă din Turneul Campioanelor 2017, scor 0-6, 2-6, după un meci care a durat o oră. În ciuda înfrângerii, Simona halep are însă soarta în propriile mâini, fiind nevoită să treacă, vineri, de Elina Svitolina pentru a merge în semifinale.

Daneza a avut o evoluție excelentă și s-a impus pentru a patra oară în fața Simonei Halep, în șase meciuri. Wozniacki a avut un joc extrem de sigur și a servit aproape perfect, Halep nereușind să fie agresivă și să domine schimburile.

În plus, Caroline Wozniacki a profitat de erorile neforțate ale Simonei și de faptul că jucătoarea noastră a lovit foarte des din poziții incomode. Wozniacki a reușit cinci break-uri de-a lungul meciului, reușind s-o pună mereu în dificultate pe Simona.