SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

SIMONA HALEP a obţinut joi confirmarea oficială că va juca în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore.

23 oct. 2014, 11:46
SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

SIMONA HALEP este prima jucătoare prezentă la Turneul Campioanelor, de la Singapore, care are certitudinea prezenţei în semifinalele competiţiei.

Citeşte şi SIMONA HALEP. Cât de sus poate urca în clasamentul WTA, după Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP mai are de disputat o partidă în Grupa Roşie, vineri, cu Ana Ivanovic, însă indiferent de rezultatul acestei partide ea este sigură de prezenţa în careul de aşi.

Citeşte şi Turneul Campioanelor, surpriză de proporţii. Maria Şarapova, aproape ELIMINATĂ

Pentru a obţine matematic calificarea, SIMONA HALEP avea nevoie de un minim ajutor din partea canadiencei Eugenie Bouchard, care trebuia să îi ia minim un game oponentei sale de astăzi, Serena Williams. Partida a început la ora 14.40, cu Bouchard la serviciu, care a salvat trei mingi de break, revenind de la 0-40 şi câştigând primul game al meciului.

A fost unul dintre cele două game-uri câştigate de canadiancă în această partidă, ea pierzând în faţa Serenei cu un categoric 1-6, 1-6.

În actualele condiţii, Simona Halep va ocupa locul 1 în Grupa Roşie dacă va reuşi să îi ia Anei Ivanovic, în partida de vineri, cel puţin cinci game-uri. Dacă sârboaica o va învinge pe compatrioata noastră în două seturi, Ivanovic şi Halep se vor califica din această grupă în semifinale.