Simona Halep, cea mai mare frică din viaţa sa. „Pentru o femeie care vrea să aibă copii, e foarte important!”

Simona Halep se află în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus. Sportiva a recunsocut că se teme, însă cea mai mare frică a trăit-o în 2016, când a refuzat să participe la JO de la Rio de Janeiro din cauza virusului Zika.

14 apr. 2020, 13:03
Simona Halep, cea mai mare frică din viaţa sa. „Pentru o femeie care vrea să aibă copii, e foarte important!”

Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit  într-un interviu acordat la Radio HIT Iași despre cea mai mare frică pe care a trăit-o sportiva din Constanţa.

Simona Halep, într-o ipostază cum rar o poţi vedea! Imaginea emoţionantă în care apare alături de iubitul ei FOTO

„Chiar vorbeam și cu Simona Halep zilele trecute, tenisul este vioara a doua acum. Viața de zi cu zi e mai importanta. Mai țineți minte și când a fost cu Jocurile Olimpice, eram tot cu ea și multă lume nu a crezut că i-a fost frică de acel virus, la Rio. Pentru o fată tânără care vrea să aibă copii în viitor, chiar îi era frică de acest lucru. Și atâta vreme cât știa că există o șansă ca să poată avea la un moment dat probleme de sănătate, din cauza participării la un turneu, întotdeauna va alege sănătatea și viitorul. Tenisul domină o perioadă scurtă din viață, după care trebuie să trăiesti după aceea. Și ce faci? Trăiești cu regretul că te-ai îmbolnăvit într-un turneu și ai anumite probleme? E foarte matură abordarea ei, cu toate că nu întotdeauna este respectată”, a declarat Daniel Dobre.

Simona Halep se antrenează în sufragerie. Imagini fabuloase cu fostul lider mondial VIDEO

Daniel Dobre, antrenorul cu care Simona Halep a câştigat Wimbledon 2019, este sceptic că vom mai avea parte de vreun meci de tenis în acest an.

„Vedem dacă se va ține US Open… Vedem ce se întâmplă și acolo, pagubele sunt mari și la ei. Vedem cum este și economia. Până la urmă turneele sunt legate și de bunăstarea economică, pentru că sponsorii trebuie să aiba bani să ne susțină, oamenii trebuie să aibă bani pentru a merge să vadă turneele. Ori dacă situația va persista e clar că partea economică suferă. Oamenii vor avea și mai puțini bani, faci turnee fără spectatori? Cu sponsori mai mici? Se poate și asta… Va fi foarte greu”, a mai spus Daniel Dobre.