Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. „Am inelul pregătit!”

Simona Halep este suspendată din tenis, dar numele ei face audienţă peste tot. Ironizată de un comediant român în cadrul unui podcast, sportiva a fost apoi cerută de soţie de unul dintre invitați.

27 oct. 2023, 19:51
Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. „Am inelul pregătit!”

Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. Alex Ioniță, un cunoscut stand-uper din România, a avut o reacţie neaşteptată în podcastul „Breaking Views”. Acesta a pregătit momentul în detaliu, a scos inelul și a cerut-o de soţie pe Simona Halep, făcându-i o declarație superbă!

„Cu ocazia asta, Simona, vreau să îți zic că ești cea mai frumoasă și de succes femeie din țara asta! Vreau să te cer în căsătorie în direct, am inelul pregătit!”, a spus Alex Ioniță.

Citeşte şi: Decizie radicală luată de Sorana Cîrstea. Tocmai a făcut anunţul dureros: „S-a terminat!”

„Acum, dacă nu apare asta în ProSport, înțelegeți cum e presa din țara asta. Dacă numai când o jignim pe Simona scriem și când un băiat, nu contează background-ul lui, o cere în căsătorie și nu apare… Atâta zic!”, a mai spus comediantul.

Reacţia lui Alex Ioniță a venit după ce un alt invitat al podcastului, Virgil Ciulin, fost câștigător al show-ului iUmor, a ironizat-o pe dubla câştigătoare de Grand Slam: „Ea ajunsese… N-a fost cu intenție, sunt de acord că poate n-a fost cu intenție. Dar nu i s-a părut ciudat că la un moment dat, după ce și-a schimbat suplimentele alea alimentare: „Da’ ajung la toate mingile și mai am și timp?”. E ceva dubios aici! Ajunsese ca în mediul online să i se spună „Labradorul tenisului feminin”. Că returna toate mingile! A zis ea că mânca migdale, dar au spus și ăia în argumentație că trebuia să mănânce o remorcă de migdale ca să aibă nivelul ăla de doping în ea”.

Simona Halep a devenit o femeie liberă după ce a divorțat anul trecut de Toni Iuruc.

Citeşte şi: EXCLUSIV Povestea neştiută al lui Cătălin Moroşanu. Îi datorează totul soţiei: „M-a susţinut de când stăteam la cămin şi împărţeam o pungă de pufuleţi” GALERIE FOTO