Decizie radicală luată de Sorana Cîrstea. Tocmai a făcut anunţul dureros: „S-a terminat!”

Sorana Cîrstea (26 WTA) a trecut prin momente dificile după eliminarea din primul tur la Transylvania Open, turneu la care era favorita nr. 1. Românca a pierdut surprinzător meciul cu germanca Eva Lys, scor 3-6, 3-6.

23 oct. 2023, 23:17
Decizie radicală luată de Sorana Cîrstea. Tocmai a făcut anunţul dureros: „S-a terminat!”
Decizie radicală luată de Sorana Cîrstea. Tocmai a făcut anunţul dureros: "S-a terminat!"

Decizie radicală luată de Sorana Cîrstea. Sportiva a fost criticată dur pe rețelele sociale, primimd multe comentarii răutăcioase, unii dintre critici fiind de părere chiar că ar fi pierdut în mod intenționat. „Dacă ar fi un Grand Slam, ai juca cu mai multă dorință, nu îi respecți pe cei care te susțin, nu mai joci tenis! E de necrezut că ai pierdut așa, trebuie să fii anchetată!”, a fost unul dintre mesajele primite de Sorana Cîrstea pe Instagram.

Citeşte şi: Previziunile sumbre al lui Ion Alexandru Țiriac! Când va începe Al Treilea Război Mondial: „Există o singură cale de ieșire”

După încheierea Transylvania Open, Sorana Cîrstea a așteptat definitivarea listei de start la turneul WTA Elite Trophy din China, unde era prima rezervă. Pentru că nu s-a mai retras nici o jucătoare, românca a rămas în afara competiției şi a făcut un anunţ dureros: „Sezonul de tenis 2023 s-a terminat pentru mine. A adus momente uimitoare, amintiri frumoase, meciuri dure și multe emoții atât pozitive, cât și provocatoare. Ca întotdeauna, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!”.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. „Cel mai important e să am grijă de mine”

Anul 2023 a însemnat pentru Sorana un important salt în ierarhia WTA, de pe locul 45 pe locul 26. Printre cele mai bune rezultate se numără calificarea în sferturi de finală la Indian Wells, calificarea în semifinale la Miami, câștigarea turneului WTA 125 de la Reus și calificarea în sferturi de finală la ultimul Grand Slam al anului, US Open.