Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. Nici familia nu o mai recunoaşte FOTO

Simona Halep a luat o hotărâre la care nici membrii familiei, nici fanii ei din mediul online, nu se așteptau. Aflată în plin scandal de dopaj după ce a fost depistată pozitiv și suspendată, sportiva și-a făcut o schimbare de look.

04 oct. 2023, 12:15
Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. Nici familia nu o mai recunoaşte FOTO
Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. Nici familia nu o mai recunoaşte

Simona Halep, decizie radicală în plin scandal de dopaj. În această perioadă dificilă, Simona Halep s-a lăsat pe mâna hair-stylist-ului pentru a-și schimba culoarea părului. Sportiva a preferat o nuanță mai închisă, de toamnă, și a postat o fotografie pe rețelele sociale care i-a aruncat în aer pe fanii ei. Laudele la adresa noului său look au început să curgă în mediul online, în paralel cu încurajările privind cazul de dopaj în care este implicată.

Citeşte şi: Ce spune Laurenţiu Damian despre relaţia dintre fiul său şi Theo Rose. De ce nu o cere Anghel Damian de soţie pe jurata de la Vocea României

„Excelentă schimbarea, căci îi scoate ochii în evidență” / „Îți stă foarte frumos așa” / „Ești superbă, Simo”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

Citeşte şi: Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cum a fost surprins cel mai surprinzător cuplu din showbiz

Simona Halep este în stare de suspendare pentru dopaj, duţă decizia necruțătoare a ITIA, care i-a interzis să mai participe în competiții pentru patru ani, dintre care unul s-a scurs până la sentință. Sportiva își pune acum speranțele în Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde urmează să atace hotărârea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului.