Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cum a fost surprins cel mai surprinzător cuplu din showbiz

Monica Bîrlădeanu, actriţă în serialul Vlad de la Pro TV, și Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI, și-au oficializat relația cu o ieşire în oraş. Cei doi îndrăgostiţi s-au ţinut de mână şi au mers la premiera filmului Libertate, de la Sala Palatului.

04 oct. 2023, 11:00

Primele imagini oficiale cu Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă. Cei doi îndrăgostiţi au apărut în premiră împreună, în România, la premiera filmului Libertate, de la Sala Palatului, iar fețele lor radiau de fericire. După film, au luat unh Uber şi s-au deplasat mai întâi în Berceni, apoi au coborât undeva pe Mihai Bravu, scrie Cancan. Tot ţinându-se de mână, cei doi s-au retras către blocul unde-i aștepra apartamentul, cuibușorul de nebunii!

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, declarație de iubire neașteptată pe rețelele sociale: „Omul cel mai mișto pe care îl cunosc”

Valeriu Gheorghiță a devenit celebru în timpul pandemiei de Coronavirus. Atunci, el a fost numit, de către Klaus Iohannis, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Este medic primar infecționist și are gradul de colonel, mai nou, director al spitalului SRI. Valeriu Gheorghiță a divorțat de soția sa, Cristina, în mare secret. Aceștia erau împreună de mai bine de 20 de ani și nimeni nu se aștepta la destrămarea mariajului. Cristina Gheorghiță este de profesie medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie. Cei doi s-au cunoscut pe când erau la facultate şi au înpreună doi copii.

Citeşte şi: Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Iubita lui Valeriu Gheorghiță dezvăluie secretul siluetei: „Nici n-a fost greu”

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a transmis, la acea vreme, Monica Bîrlădeanu.

 

 


Calendar 2024