Simona Halep, declaraţie categorică despre Emma Răducanu. Când debutează cele două sportive la Transylvania Open

Simona Halep a vorbit, luni, despre Emma Răducanu, câştigătoarea ultimei ediţii a US Open. Simona Halep îi prevede un viitor strălucit sportivei britanice, pe care o vede în curând în Top 10 WTA.

25 oct. 2021, 17:47
Simona Halep, declaraţie categorică despre Emma Răducanu. Când debutează cele două sportive la Transylvania Open

Simona Halep, declaraţie categorică despre Emma Răducanu. Simona Halep a vorbit foarte frumos despre Emma Răducanu, câştigătoarea ultimei ediţii a US Open. Simona Halep îi prevede un viitor strălucit sportivei britanice, pe care o vede în curând în Top 10 WTA.

Simona Halep, declaraţie categorică despre Emma Răducanu

„Ceea ce a realizat este de necrezut, tot creditul pentru ea, pentru că a jucat atât de bine, atât de multe meciuri. Cred că psihicul ei a fost foarte puternic, de asemenea jocul, a artătat un tenis grozav, foarte rapid, foarte aproape de linia de fund a terenului şi, în acelaşi timp, cred că modul în care s-a deplasat pe teren a fost grozav. Dacă a obţinut deja un titlu de grand slam, cred că este în stare să obţină totul, are acum experienţa de a câştiga cele mai mari turnee în tenis. Cu uşurinţă poate ajunge în Top 10, cred că o va face curând, mai repede decât se gândeşte toată lumea, pentru că este aproape de asta. Are un viitor strălucit şi, cu siguranţă, va fi una dintre cele mai bune jucătoare din lume”, a spus Simona Halep.

Emma Răducanu, discurs în limba română, la Cluj. „Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor” VIDEO

„Cu siguranţă, presiunea nu este grozavă pentru o jucătoare, chiar dacă este tânără, cred că simte presiunea, e normal, toată lumea o face. Voi ar trebui să vă bucuraţi de rezultatele ei, de tenisul ei, de modul în care este, pentru că este super-drăguţă şi să aşteptaţi să crească puţin la acest nivel, pentru că doar a sărit acum, a făcut ceva ceva grozav şi probabil, dar este doar opinia mea, va avea nevoie de ceva timp ca să vadă cum este să fii în fiecare săptămână acolo şi apoi va deveni mult mai puternică. Nu am vorbit cu ea despre tenis şi lucruri din astea, doar am felicitat-o, nu suntem atât de apropiate, încă, probabil. E o onoare să aud asta (n.r. – ca a fost o inspiraţie pentru Emma), acum, că e câştigătoare de grand slam, e şi ea un idol pentru alţi copii. E o senzaţie plăcută să aud asta şi sper că am inspirat-o”, a mai declarat Halep.

Emma Răducanu, câştigătoare a US Open, va evolua marţi, în primul tur la Transylvania Open, împotriva Polonei Hercog, din Slovenia. Simona Halep o va întâlni, miercuri, tot în primul tur, pe Gabriela Ruse.


loading...
Partenerii noștri