Emma Răducanu, discurs în limba română, la Cluj. „Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor” VIDEO

Emma Răducanu a declarat, duminică, după antrenamentul din BT Arena, că se bucură să se afle la Transylvania Open şi le-a transmis câteva cuvinte în limba română celor care au mers să-i urmărească antrenamentul.

24 oct. 2021, 19:13
Emma Răducanu, discurs în limba română, la Cluj. „Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor” VIDEO

„Nu pot vorbi bine limba română, dar pot să încerc. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte prietenoşi cu mine. Iubesc România şi publicul de aici”, a spus Emma Răducanu, în limba română.

Ea le-a transmis şi un mesaj românilor, în contextul crizei de Covid-19 din ţară. ”Trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă. Vreau să le transmit românilor să continue să fie pozitivi, să nu-şi piardă speranţa şi să treacă împreună prin aceste vremuri dificile. Orice se va întâmpla bine, va conta şi mai mult”, a declarat Emma Răducanu, într-o conferinţă de presă.

Ea a vorbit şi despre faptul că se află pentru prima dată în Transilvania, la Cluj-Napoca: ”Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură din ce am observat faţă de Bucureşti, unde am mai fost. Îmi place enorm şi acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Dar am remarcat diferenţa dintre Transilvania şi Bucureşti”.

Citeşte şi Emma Răducanu a ajuns în România. Ea a primit cadou o ie la sosirea la hotel

Deşi conferinţa de presă s-a derulat în limba engleză, Emma Răducanu a acceptat să vorbească în limba română despre ce îi place în România: ”Îmi plac sarmalele şi ciorba, oamenii şi umorul lor. Este foarte bine aici”.

Jucătoarea al cărei tată este român a mai spus că printre darurile primite din partea organizatorilor turneului se regăsesc ulei de măsline şi ciocolată, dar nu şi ţuică. ”Ţuica am auzit că este tradiţională aici. Dar, oricum, nu aş fi încercat să gust ţuică înaintea turneului”, a spus râzând jucătoarea în vârstă de 18 ani.

Citeşte şi Emma Răducanu a devenit ambasador Dior: „Am fost onorată”

Britanica Emma Răducanu, locul 24 mondial şi cap de serie 3 la Transylvania Open, va juca luni, în primul tur, împotriva sportivei slovene Polona Hercog (123 WTA).


loading...