SIMONA HALEP, declaraţie SENZAŢIONALĂ după calificarea în turul 3 la Roland Garros

SIMONA HALEP a declarat că se aştepta la un meci dificil cu Heather Watson, joi, în turul II la Roland Garros, meci încheiat cu victoria sa cu 6-2, 6-4, într-o oră şi 19 minute de joc.

29 mai 2014, 17:55
SIMONA HALEP, declaraţie SENZAŢIONALĂ după calificarea în turul 3 la Roland Garros

A fost greu, setul al doilea a fost mai dificil, pentru că am fost un pic nervoasă, însă ştiam că pot servi bine şi am câştigat„, a declarat SIMONA HALEP la Eurosport, imediat după meci.

O ştiam de la US Open, când am jucat trei ore şi jumătate (4-6, 6-4, 6-2 pentru româncă, n. red.), mă aşteptam la un meci greu, plus că am aşteptat destul de mult până să înceapă meciul şi nu a fost uşor. O felicit pentru joc pe Watson„, a mai spus SIMONA HALEP, a patra favorită a turneului.

Citeşte şi SIMONA HALEP a devenit a 2-a favorită la CÂŞTIGAREA Roland Garros-ului. Vezi traseul Simonei spre FINALĂ

SIMONA HALEP a recunoscut că resimte în pic de presiune din această postură în care se află în premieră la turneul parizian: „Am ceva presiune, sunt mulţi români în tribune. E pentru prima oară când sunt în primele 10 jucătoare ale lumii, dar publicul a fost deosebit, aproape de mine, sunt mulţi care vin special pentru mine şi le mulţumesc„.

Cred că nu sunt multe jucătoare în faţa cărora pot pierde. Poate şi-a dat şi ea (Watson, n. red.) seama că sunt a patra favorită, că sunt mai bună.. Dar, totul trebuie făcut meci cu meci, punct cu punct„, a mai spus SIMONA HALEP.

Citeşte şi SIMONA HALEP – HEATHER WATSON 6-2, 6-4. Simona s-a CALIFICAT în turul 3 la Roland Garros

SIMONA HALEP, care şi-a egalat cea mai bună performanţă a sa la turneul parizian, şi-a asigurat 72.000 de euro şi 130 de puncte WTA, iar în turul al treilea (şaisprezecimi de finală) o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania, 22 ani, 55 WTA).