SIMONA HALEP, declaraţie şoc după eliminarea de la Madrid: Nu-mi mai pasă de rezultate!

Simona Halep, cap de serie nr. 2 în turneul de la Madrid, a părăsit prematur competiţia, după 6-7, 3-6 cu Alize Cornet, în turul secund. După eliminarea din competiţie, românca a făcut câteva afirmaţii surprinzătoare.

04 mai 2015, 12:07
SIMONA HALEP, declaraţie şoc după eliminarea de la Madrid: Nu-mi mai pasă de rezultate!

Simona Halep a explicat eliminarea în turul secund la Madrid şi a descoperit greşelile pe care le-a făcut în partida cu Alize Cornet. „Am pus prea multă presiune pe mine şi de aceea nu am putut controla situaţia şi meciul. M-am gândit prea mult că trebuie să câştig meciul şi să repet performanţa de anul trecut şi am greşit. Acum ştiu cum să gestionez situaţia şi nu vreau să mă întristez pentru că am pierdut. Am învăţat că trebuie să mă relaxez atunci când ştiu că am de apărat puncte importante. A fost o experienţă bună. Am încercat să joc cât mai bine, dar ea a fost mai bună şi a ştiut cum să joace momentele cheie.

Citeşte şi SIMONA HALEP, condiţiile în care pierde locul 2 mondial. Ce trebuie să facă Şarapova

Nu mai este nimic de făcut. Turneul este pierdut şi trebuie să privesc înainte. Voi reveni la antrenamente, voi munci tare şi voi încerca să uit de acest turneu. Cred în mine, în jocul meu şi sunt de părere că practic un tenis de calitate. Nu mă îngrijorează nimic. Acum, după această înfrângere, nu mai simt nici o presiune. Nu îmi mai pasă de rezultate. Vreau doar să fiu relaxată pe teren şi să mă bucur de tenis. Am mai făcut aşa în trecut şi m-am simţit bine„, a declarat Simona Halep, pentru site-ul live-tennis.com.

Următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi Foro Italico, de la Roma, din 11 mai.