Simona Halep, DESFIINŢATĂ de Darren Cahill. Motivul pentru care australianul şi-a ieşit din minţi

Darren Cahill şi Simona Halep au avut un prim moment tensionat la un on-court coaching pe care fostul lider WTA l-a cerut în setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor 2019.

01 nov. 2019, 15:15
Simona Halep, DESFIINŢATĂ de Darren Cahill. Motivul pentru care australianul şi-a ieşit din minţi

Momentul a avut loc la 3-2 pentru Pliskova în setul decisiv, atunci când Halep venea după trei game-uri pierdute.

Simona Halep, readusă în meci de la 0-6 de intervenţia lui Darren Cahill. Ce i-a transmis australianul înainte 6-2 în setul doi

„Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set?

Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi. Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele e game-uri şi nu ai nicio şansă. Aşa că măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci! Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales.

Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai!”, au fost cuvintele lui Darren Cahill.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA 0-6, 6-2, 4-6. Simona părăseşte Turneul Campioanelor 2019 UPDATE