Simona Halep, dezvăluire-şoc despre problemele de sănătate. „Corpul meu a început să tremure. Am stat la spital 3-4 ore”

Simona Halep a vorbit, la peste un an distanţă, despre finala pierdută cu Caroline Wozniacki, la Melbourne, scor 6-7, 6-3, 4-6, la capătul căreia ajungea pe patul de spital din cauza epuizării.

07 apr. 2019, 13:46
Simona Halep, dezvăluire-şoc despre problemele de sănătate. „Corpul meu a început să tremure. Am stat la spital 3-4 ore”

Simona Halep a postat pe reţelele de socializare imagini de pe patul de spital.

„Am încercat să dorm, dar corpul meu a început să tremure. Aveam crampe şi am simţit nevoia unui ajutor. Am stat la spital 3-4 ore”, a spus Simona Halep, potrivit Tennis Head.

Simona Halep, ÎNJURATĂ la Constanţa! Scandalul a plecat de la construcţia unui imobil: „Sufocaţi oraşul! Ajunge!”

ESPN a anunţat la momentul respectiv că Simona Halep a fost internată sâmbătă şi externată duminică. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu sportiva pe perfuzii.

În timpul finalei, Simona Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren.

Organizatorii au decis să tragă acoperişul pentru finala masculină Roger Federer – Mario Cilic pentru a-i proteja pe cei doi sportivi de temperaturile extrem de ridicate, la Melbourne fiind 38 de grade Celsius. Măsura a fost luată după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Simona Halep, care a suferit o dezhidratare din cauza efortului ridicat depus pe o vreme sufocantă.