SIMONA HALEP, după a doua VICTORIE la Bucureşti: Am simţit oboseala în braţ şi picioare

SIMONA HALEP a afirmat că a resimţit oboseala în setul al doilea al meciului cu Aleksandra Krunic, joi, la Arenele BNR, în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

10 iul. 2014, 19:10
SIMONA HALEP, după a doua VICTORIE la Bucureşti: Am simţit oboseala în braţ şi picioare

SIMONA HALEP. „Mă simt foarte bine. Vremea a fost dificilă, cu umiditate mare şi am transpirat mult. Organizarea este foarte bună şi nu a trebuit să aştept mult ca să intru pe teren. În setul al doilea am simţit oboseala în braţ şi picioare. A fost un moment de cădere, dar am revenit şi am câştigat setul şi meciul. A fost o confruntare grea, adversara mea a fost o luptătoare şi a jucat până la ultima minge„, a spus SIMONA HALEP la conferinţa de presă care a urmat după meciul cu sârboaica Aleksandra Krunic, câştigat cu 6-2, 6-4.

Citeşte şi SIMONA HALEP – ALEKSANDRA KRUNIC 6-2, 6-4. Simona Halep s-a calificat în sferturi la Bucureşti

SIMONA HALEP a precizat că nu e obositor să joace la simplu în fiecare zi: „Sunt obişnuită să joc în fiecare zi, sunt OK acum„.

Principala favorită a turneului a recunoscut că aer emoţii să joace în faţa unui public numeros care o susţine, dar „sunt emoţii pozitive, îmi face plăcere să joc acasă, au fost meciuri frumoase ieri şi azi şi mâine sigur va veni din nou publicul să mă susţină„.

Simona Halep a subliniat că s-ar bucura mult ca Nadia Comăneci să vină vineri la meciurile de la Arenele BNR, mai ales că a fost şi la Roland Garros să o urmărească.

Citeşte şi SIMONA HALEP, apariţie TRĂSNET la un PARTY în Centrul Vechi. O recunoşti îmbrăcată AŞA? FOTO

Întrebată dacă s-a gândit să deschidă o academie de tenis, Halep a precizat că mintea ei mea este acum conectată la jocul efectiv, dar este posibil să facă o academie după ce va încheia cariera competiţională şi ar vrea să facă acest lucru pentru a ajuta copiii.

Halep va juca, vineri, în sferturile de finală, cu Lara Arruabarrena-Vecino (Spania).