Simona Halep, după înfrângerea clară cu Wozniacki: Am greşit prea mult. Nu mă gândesc la calificare

Simona Halep, liderul WTA, pune pe seama numeroaselor greşeli neforţate eşecul contra danezei Carolinei Wozniacki, scor 0-6, 2-6.

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 14:52
Simona Halep, după înfrângerea clară cu Wozniacki: Am greşit prea mult. Nu mă gândesc la calificare

Cred că a fost una din zilele mele proaste. Am făcut prea multe greşeli şi ea nu a ratat. Am ratat prea multe lovituri ca să câştig un meci. În setul 2 am simţit că pot reveni, dar era prea târziu. Nu am simţit mingea şi am simţit terenul puţin lent. Eu m-am simţit mai greoaie pe teren şi totul mai lent. Caroline a jucat bine, dar eu am ratat prea mult. Dacă puteam ţine mingea în teren ar fi fost mult mai bine. Poate nu am încercat suficient pentru a ţine mingea pe teren, am încercat, m-am luptat, nu am renunţat, dar nu am simţit mingea”, a spus Halep în conferinţa de presă de după meci.

Citeşte şi Reacţia WTA după ce Simona Halep a fost surclasată de Wozniacki: „Wowz! Nr. 1 nu a fost în joc

Românca susţine că nu are presiune în privinţa calificării în semifinale la Singapore: „Nu mă gândesc la calificare, ci la a juca mai bine decât azi, categoric. Mă gândesc doar să uit de ce a fost şi să joc mai bine data viitoare. Am servit destul de bine, am returnat ok, însă în timpul punctelor am ratat prea mult. Data viitoare va trebui să mă calmez, să ţin mingea în joc şi să o fac pe adversară să alerge„.

În meciul decisiv pentru calificarea în penultimul act, Simona Halep o va întâlni, vineri, pe Elina Svitolina.