Simona Halep şi-a exasperat iubitul în vacanţă. Cum îl chinuieşte zilnic pe Toni Iuruc FOTO

Simona Halep, 28 de ani, a plecat în vacanţă cu iubitul ei, Toni Iuruc, imediat după eliminarea de la Turneul Campioanelor 2019. Cei doi au ales o destinaţie exotică, în Insulele Maldive.

10 nov. 2019, 13:58

Simona Halep se menține în formă prin plimbările zilnice pe care le face cu bicicleta, lucru care nu este tocmai pe placul lui Toni Iuruc.

Simona Halep, în vacanţă pe o insulă exotică. Mesajul transmis de Simona şi pozele postate de aceasta FOTO

„Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuie pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, fiind o romantică incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a dezvăluit una dintre prietenele sportivei pentru wowbiz.ro.

Simona Halep a vorbit recent despre relația cu Toni Iuruc.

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a spus Simona Halep.