SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 6-4. Victorie obţinută greu la Cincinnati

Simona Halep este a patra favorită la câştigarea turneului de la Cincinnati. Competiţia din Ohio oferă premii totale de 2.9 milioane de dolari.

RomaniaTV.net
14 aug. 2019, 14:51
SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 6-4. Victorie obţinută greu la Cincinnati

UPDATE: Simona Halep a câştigat greu primul meci de la turneul de la Cincinnati. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova, după două ore şi patru minute de joc. Jucătoarea din România s-a calificat în optimi.

„A fost un meci foarte, foarte greu. Lovește mingea foarte puternic, dar nu am renunțat. Am vrut să alerg pentru fiecare mine și mă bucur că am reușit să câștig. Din punct de vedere mental a fost foarte dificil din cauza accidentării suferite săptămâna trecută. Am avut dureri, nu mi-a fost ușor să îmi găsesc ritmul. Ea e foarte puternică. În setul doi am simțit că pot fi peste ea și am decis să schimb puțin jocul. Vă mulțumesc tuturor, este o plăcere să joc aici și sper să rămân aici până la finalul turneului”, a spus Simona Halep, la finalul meciului contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

Rusoiaca s-a impus cu 6-3 în primul set și a condus cu 5-4 în setul 2. Halep a avut o revenire de orgoliu și a câștigat următoarele 3 game-uri, încheind setul cu 7-5 și ducând meciul în decisiv. Acolo, Halep a făcut break-ul decisiv la 4-4 și a câștigat cu 6-4, calificându-se în turul 3.

Alexandrova a ajuns în turul secund după ce a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro (locul 29 WTA). Alexandrova s-a impus în mai puţin de o oră de joc, scor 6-4, 6-1.

Cum a decurs meciul:

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 6-4

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 5-4, Simona serveşte pentru câştigarea meciului

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 3-2, Simona face break în decisiv, ajutată de trei duble greşeli ale adversarei

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, 1-1, set decisiv strâns

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 7-5, Simona se impune cu emoţii în setul secund

Campioana noastră a izbutit o revenire de senzație și a egalat situația la seturi.

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 2-2 

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, 1-2 

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 3-6, Simona pierde neaşteptat primul set

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 2-3, Simona pierde după ce a avut 40-0. Game-ul a durat mai mult de 5 minute. A urmat break-ul rusoiacei

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA 2-1, fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul. la ultimul game, Simona a avut nevoie de avantaje

Rusoaica de pe locul 43 WTA a învins-o în primul tur pe Carla Suarez Navarro (29 WTA), cu 6-4, 6-1. Alexandrova o va întâlni pentru prima oară în carieră pe campioana de la Wimbledon.

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT: Simona Halep are de apărat 585 de puncte pentru finala de anul trecut, pe care a pierdut-o cu Bertens. În august 2018, Simona Halep-Kiki Bertens 6-2, 6-7, 2-6, iar marea noastră sportivă rata a treia finală din Ohio. Simona nu are cum să urce mai sus de locul 4, nici dacă va reuşi să câştige turneul cu premii totale de 2,9 milioane de euro, dar există riscul să fie depăşită de Elina Svitolina.

SIMONA HALEP- EKATERINA ALEKSANDROVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT: Simona Halep a jucat trei din ultimele patru finale la Cincinnati, pe care le-a pierdut. Serena Williams, Garbine Muguruza şi Kiki Bertens au învins-o pe româncă la turneul transmis în direct de Digi Sport.

Retrasă din competiţie la Rogers Cup din cauza unor dureri la călcâiul lui Ahile, marea noastră campionă se simte bine după tratamentul efectuat şi speră ca la finalul aceste săptămâni să spargă gheaţa la Cincinnati.

„Turneul de aici este unul special pentru că am atins un nivel de joc foarte bun aici. Mi se potrivesc suprafaţa şi atmosfera. Sunt încrezătoare, dar o să fie un pic diferit din cauza accidentării”, a mai spus Simona la microfonul Digi Sport.

Cine este Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep

Alexandrova are 24 de ani și nu și-a trecut în cont niciun turneu. Rusoaica a câștigat 512.000 de dolari din tenis, în 2019, și 1.350.000 de dolari în întreaga carieră.

Dacă Simona Halep a disputat trei finale în ultimii patru ani, la Cincinnati, Alexandrova se află pentru prima oară pe tabloul principal al competiției de la Ohio.

Cea mai bună performanță obținută la un turneu de Grand Slam a venit în 2019, la Roland Garros, atunci când a acces în turul 3, după victorii cu Mihaela Buzărnescu și Samantha Stosur.

Programul zilei de miercuri, la Cincinnati, pe Digi Sport

Miercuri 14 aug

WTA Cincinnati (ziua 3), in direct pe DGS 2:
Simona HALEP (ROU) – Ekaterina ALEXANDROVA (RUS), 18:00
Maria SHARAPOVA (RUS) – Ashleigh BARTY (AUS), nu inainte de 20:00
Naomi OSAKA (JPN) – Aliaksandra SASNOVICH (BLR)
Madison KEYS (USA) – Daria KASATKINA (RUS)
Yulia PUTINTSEVA (KAZ) – Sloane STEPHENS (USA), nu inainte de 02:00
ATP Cincinnati (ziua 3), in direct pe DGS 4:

Kei NISHIKORI (JPN) – Yoshihito NISHIOKA (JPN), 18:00
Stefanos TSITSIPAS (GRE) – Jan-Lennard STRUFF (GER)
Alexander ZVEREV (GER) – Miomir KECMANOVIC (SRB)
Denis SHAPOVALOV (CAN) – Lucas POUILLE (FRA)
Frances TIAFOE (USA) – Roberto BAUTISTA AGUT (ESP), nu inainte de 02:00
Nick KYRGIOS (AUS) – Karen KHACHANOV (RUS) [8], nu inainte de 03:30