Simona Halep, victorie extraordinară la Doha. A învins-o pe Svitolina după ce a salvat trei mingi de 1-5 în setul decisiv

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Doha, după ce a învins-o cu 6-3, 3-6, 6-4 pe ucraineanca Elina Svitolina. În setul decisiv ucraineanca a condus cu 4-1 şi a avut trei mingi de 5-1, salvate însă de Simona.

15 feb. 2019, 11:08
Simona Halep, victorie extraordinară la Doha. A învins-o pe Svitolina după ce a salvat trei mingi de 1-5 în setul decisiv

SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA 6-3, 3-6, 6-4. Simona Halep a dominat primul set şi s-a impus cu 6-3, în actul secund Svitolina a jucat mai bine şi a profitat de erorile tot mai multe făcute de româncă (6-3), iar în setul al treilea ucraineanca a controlat prima parte, însă Halep nu a cedat şi a avut o revenire de poveste.

SIMONA HALEP ELISE MERTENS FINALA DOHA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep – Elise Mertens, finala de la Doha

Cele două sunt la egalitate acum, 4-4, după ce Svitolina câştigase ultimele trei confruntări, cea mai recentă anul trecut în finala de la Roma, cu 6-0, 6-4.

Halep, care de luni va fi numărul doi mondial, a avut un as, a comis 2 duble greşeli, fără a avea procentaje foarte mari la serviciu. Svitolina a reuşit 2 aşi, a făcut 3 duble greşeli, a avut mai multe mingi direct câştigătoare (30-24) şi mai puţine erori neforţate (35-37). De remarcat că fiecare jucătoare a adunat 97 de puncte.

Simona Halep, campioană în 2014 şi semifinalistă anul trecut, va juca în ultimul act contra învingătoarei dintre germanca Angelique Kerber şi belgianca Elise Mertens. Halep şi-a asigurat un cec de 84.850 dolari şi 305 puncte WTA.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 6-4. Simona îşi câştigă serviciul la 15 şi se califică în finală la Doha! Este a 34-a finală din cariera Simonei Halep.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 5-4. Revenire extraordinară a Simonei, care de la 1-4 face 5-4!

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 3-4. Break la 30 făcut de Simona, care are şansa de a egala situaţia pe tabelă.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 2-4. Simona Halep supravieţuieşte în meci, după ce Svitolina tocmai a avut trei mingi de 5-1. Totuşi în va fi foarte greu jucătoarei noastre să revină, Svitolina urmează la serviciu.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-3. Game la 0 făcut de Svitolina, Simona este din ce în ce mai nervoasă.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 0-2. Svitolina îşi face serviciul, iar apoi câştigă pe serviciul Simonei, la 30. Compatrioata noastră greşeşte mult.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-6. Meciul de va decide în set decisiv. Svitolina a făcut break-ul şi va urma la serviciu.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 3-5. Situaţia din acest set este în oglindă cu cea din primul, Svitolina aflându-se în acum la un game de câştigarea setului. 

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 2-3. Fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, dar Simona rămâne cu un break în urmă.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 1-2. Primul break făcut de Svitolina în acest meci, care preia conducerea în setul secund.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3, 1-0. Simona îşi câştigă serviciul în debutul setului secund.

Simona Halep – Elina Svitolina 6-3. Simona converteşte a treia minge de set din acest game şi încheie primul set în 39 de minute. 

Simona Halep – Elina Svitolina 5-3. Game la 15 făcut de Simona, care se află la un singur game de câştigarea primului set.

Simona Halep – Elina Svitolina 4-2. Cele două jucătoare şi-au făcut serviciul, dar game-ul de pe serviciul Simonei a fost mai disputat.

Simona Halep – Elina Svitolina 3-1. Simona îşi consolidează break-ul câştigând game-ul la 15. 

Simona Halep – Elina Svitolina 2-1. Simona Halep face break

Simona Halep – Elina Svitolina 1-1. Simona Halep egalează cu emoţii

Simona Halep – Elina Svitolina 0-1. Elina Svitolina îşi face serviciul

Simona Halep – Elina Svitolina 0-0. Cele două sportive au ieşit la încălzire. Simona Halep a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să primească. Elina Svitolina începe la serviciu!

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep a avut liber în primul tur şi le-a eliminat pe Lesia Tsurenko, 6-2, 6-3 în turul al doilea, și pe Julia Goerges, 7-6, 7-6 în sferturile de finală. Elina Svitolina, şi ea liberă în primul tur, a trecut, pe rând, de Jelena Ostapenko, 6-4, 6-4, şi de Karolína Muchova, 6-4, 6-2. SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA, meci contând pentru semifinalele turneului Premier de la Doha, se joacă, vineri, de la ora 15:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Pentru accederea în semifinale, Simona Halep şi Elina Svitolina şi-au asigurat câte 45.320 USD şi câte 180 de puncte WTA. DIGI SPORT transmite, vineri, de la ora 15:30, SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. „A fost dificil impotriva ei. Am jucat doua finale la Roma si le-am pierdut. Am fost foarte suparata dupa aceste meciuri deoarece am cedat si nu am oferit cel mai bun tenis al meu. Acum am sansa sa schimb asta. Am sansa sa lupt pana la final si pentru fiecare minge. Cred in sansa mea! Cred ca am un nivel bun al tenisului in acest moment si trebuie sa cred ca pot castiga. Voi intra pe teren si voi da totul!”, a spus Simona Halep despre partida cu Elina Svitolina.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. „Am avut partide foarte disputate in trecut, mereu au fost meciuri fizice asa ca trebuie sa fiu pregatita pentru asta. Cu siguranta va fi o semifinala frumoasa, abia astept astfel de meciuri pentru a-mi imbunatati jocul si pentru a evolua mai bine”, a spus Elina Svitolina înaintea partidei cu Simona Halep.

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Scorul întâalnirilor precedente SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA este 2-4

2013, Sofia: 6-1, 6-1 pentru Simona Halep
2017, Roma: 4-6, 7-5, 6-1 pentru Elina Svitolina
2017, Roland Garros: 3-6, 7-6, 6-0 pentru Simona Halep
2017, Rogers Cup: 6-1, 6-1 pentru Elina Svitolina
2017, Turneul Campioanelor: 6-3, 6-4 pentru Elina Svitolina
2018, Roma: 6-0, 6-4 pentru Elina Svitolina

SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA, meci contând pentru semifinalele turneului Premier de la Doha, se joacă, vineri, de la ora 15:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. SIMONA HALEP şi ELINA SVITOLINA se vor întâlni în prima partidă a zilei de pe arena centrală. DIGI SPORT transmite, vineri, de la ora 15:30, SIMONA HALEP ELINA SVITOLINA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.