SIMONA HALEP-ELISE MERTENS, live în FINALA DE LA DOHA, de la ora 17

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. În finala de la Doha, Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertens. 

RomaniaTV.net
16 feb. 2019, 07:20
SIMONA HALEP-ELISE MERTENS, live în FINALA DE LA DOHA, de la ora 17

Adversara Simonei Halep, belgianca Elise Mertens s-a calificat, vineri, în finala turneului de categorie Premier de la Doha, după ce a trecut în semifinale de Angelique Kerber, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, scor 6-4, 2-6, 6-1, într-o oră şi 47 de minute.

SIMONA HALEP ELISE MERTENS FINALA DOHA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. Simona Halep – Elise Mertens, finala de la Doha

Simona Halep şi Elise Mertens vor disputa finala sâmbătă, la ora 17.00. Meciul poate fi urmărit live de la ora 17 la Digi Sport.

Simona Halep şi Elise Mertens au mai fost adversare de două ori, în 2018, la Roland Garros şi la Madrid. În ambele meciuri s-a impus Simona Halep.