SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Halep debutează la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO DIGI SPORT 2, DOLCE SPORT 1. Simona Halep joacă astăzi, în al doilea meci al zilei, de la ora 16.00, în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor. Totodată, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, SIMONA HALEP a căzut o poziţie, până pe locul 4.

20 oct. 2014, 06:40
SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Halep debutează la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO

Simona Halep a coborât un loc, de pe trei pe patru, în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA), dat publicităţii luni. Halep a pierdut puncte preţioase pentru că nu a participat la turneul de la Moscova, pe care l-a câştigat anul trecut. Serena Williams este liderul clasamentului, cu un avans de aproape 500 de puncte faţă de Maria Şarapova, în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat Petra Kvitova (Cehia).

Simona Halep se întâlneşte pentru a treia oară în carieră cu jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, de această dată la Turneului Campioanelor, care debutează luni, la Singapore.

Simona a câştigat anul acesta la Indian Wells, în trei seturi, dar a pierdut apoi în semifinale la Wimbledon, scor 6-7, 2-6, astfel că este momentul ideal pentru a-şi lua revanşa.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD va fi precedat de meciul Serena Williams-Ana Ivanovic, care va începe la ora 14.00, astfel că se estimează că partida compatrioatei noastre va începe în jurul orei 16.00.

SIMONA HALEP este a treia româncă prezentă la Turneul Campioanelor, după Virginia Ruzici şi Irina Spârlea.

SIMONA HALEP-EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO DIGI SPORT 2, DOLCE SPORT 1

Citeşte şi Ion Ţiriac, declaraţie incredibilă despre Simona Halep înainte de Turneul Campioanelor