Simona Halep explică înfrângerea de la Roma: Am făcut un singur antrenament, n-am simţit bine jocul

Simona Halep a fost eliminată de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, în turul doi al turneului de la Roma. Înfrângerea este surprinzătoare, Halep câştigând în urmă cu trei zile finala turneului de la Madrid.

11 mai 2016, 19:26
Simona Halep explică înfrângerea de la Roma: Am făcut un singur antrenament, n-am simţit bine jocul

Simona Halep a explicat care au fost cauzele înfrângerii în faţa Dariei Gavrilova, încă din turul doi al turneului de la Roma. „Sunt diferite condiţiile de la Madrid la Roma. A fost greu să mă adaptez, dar ea a jucat oricum foarte bine. Şi-a făcut jocul. E doar un meci, o înfrângere. Nu e o mare dramă că am pierdut azi, dar este un eşec şi nu e uşor. Ştiu că pot juca mai bine, mi-a fost greu să mă adaptez. Sunt încrezătoare pentru Roland Garros.

Citeşte şi Simona Halep a fost eliminată de Daria Gavrilova, din turneul de la Roma

Gavrilova este o jucătoare bună şi când jocul tău nu merge este dificil să joci împotriva ei, oricum. Ea se mişcă bine, loveşte puternice. Nu e ca şi cum am pierdut împotriva cuiva care nu ştie să joace. Am avut un singur antrenament la Roma şi nu am simţit bine jocul, cred că asta mi-a lipsit azi.

Dacă nu ar fi plouat, aş fi jucat mai bine. Dar nu se mai poate schimba ceva. Dacă plouă, plouă. Am câştigat turneul de săptămâna trecută, aşa că nu fac o dramă că am pierdut azi„, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă de după jocul cu Daria Gavrilova.