Simona Halep explică înfrângerea din meciul cu Maria Şarapova. „A fost greşeala mea!”

Simona Halep a oferit prima reactie dupa eliminarea suferita la US Open, marti, ca urmare a esecului din meciul cu Maria Sarapova.

29 aug. 2017, 05:12
Simona Halep explică înfrângerea din meciul cu Maria Şarapova. „A fost greşeala mea!”

Simona Halep a declarat ca a pierdut meciul cu Maria Sarapova deoarece primul serviciu nu a ajutat-o.

„Maria a fost foarte puternica astazi. A lovit fiecare minge! Cateva mingi au fost atat de bune incat nici nu puteam sa le ating! Pentru un meci din primul tur, a fost dificila tragerea la sorti, cu siguranta”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, eliminată în primul tur la US Open de Maria Şarapova

„Am vrut sa servesc mai mult pe backhand, dar am lovit prea incet si ea putea sa atace. Sunt sigura ca din acest motiv am pierdut meciul. Nu am avut timingul bun, nu am simtit serviciul. Poate pentru ca nu m-am antrenat seara pana acum. Nu este o scuza, a fost greseala mea. Am dat totul pe teren, dar serviciul meu a fost slab”, a adaugat romanca.

Simona Halep va lua o pauza de durata dupa ce a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la US Open. Sportiva va avea o vacanta de aproape o luna dupa aceasta eliminare, conform calendarului oficial. Urmatorul turneu la care va participa este cel de la Wuhan (China), incepand cu 25 septembrie. Apoi, Simona Halep va ramane in China si va evolua la turneul de la Beijing.