SIMONA HALEP, felicitată de VICTOR PONTA pe Facebook

SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, urmând ca astăzi să joace pentru calificarea în finală, împotriva jucătoarei germane Andrea Petkovic. Victoria de miercuri a Simonei a fost salutată şi de premierul Victor Ponta, care a felicitat-o pe SIMONA HALEP pe Facebook.

05 iun. 2014, 07:55
SIMONA HALEP, felicitată de VICTOR PONTA pe Facebook

SIMONA HALEP este personajul momentului în România, calificarea sa în semifinalele turneului de la Roland Garros fiind o performanţă despre care se vorbeşte la toate nivelurile.

Citeşte şi SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI

Chiar premierul Victor Ponta le-a cerut miercuri miniştrilor ca şedinţa de Guvern să se încheie până la ora 15.00, când era programat meciul SIMONEI HALEP din sferturile de finală. În cele din urmă, partida SIMONA HALEP – SVETLANA KUZNEŢOVA a început cu aproximativ trei ore întârziere, Simona a câştigat, iar la puţină vreme după victorie ea a fost felicitată pe Facebook de către premierul Victor Ponta.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO. Unde şi când se vede semifinala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in sferturi pe Svetlana Kuznetova (Rusia) in doar doua seturi – cu 6-2 / 6-2.

Bravo Simona, ne-ai facut o foarte mare bucurie si suntem mandri de tine! Mult, mult succes in continuare!„, a scris premierul Victor Ponta Pe Facebook.

Vezi şi SIMONA HALEP, poză de colecţie, de acum 15 ani. Alături de cel mai MARE fotbalist român din istorie