SIMONA HALEP, poză de colecţie, de acum 15 ani. Alături de cel mai MARE fotbalist român din istorie

SIMONA HALEP este cea mai bună jucătoare de tenis a România, dar în copilărie ea a cochetat cu fotbalul, jucând alături de băieţi, pe străzile Constanţei. În arhiva personală a Simonei se află câteva fotografii de colecţie, una chiar alături de idolul său, Gică Hagi.

05 iun. 2014, 07:25

SIMONA HALEP are şansa de a deveni prima româncă, după Virginia Ruzici, care câştigă turneul de la Roland Garros. Ea a urcat deja pe cea înaltă poziţie ocupată vreodată de o jucătoare din ţara noastră în ierarhia WTA şi în cazul calificării în finală la Internaţionalele Franţei ea ar urca pe locul 3 în lume.

Citeşte şi SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO. Unde şi când se vede semifinala de la Roland Garros

Puţină lume ştie însă că SIMONA HALEP a cochetat în copilărie şi cu fotbalul, iar în arhiva sa personală se găsesc câteva poze care pot fi considerate comori. Potrivit adevarul.ro, SIMONA HALEP juca ori fotbal pe stradă, ori tenis în casă.

Citeşte şi SIMONA HALEP vs ANDREA PETKOVIC: Românca, favorită la pariuri. VEZI COTELE

Ca orice constănţeancă îl adora pe Gică Hagi, iar întâlnirea cu acesta i-a produs o emoţie deosebită, mai ales că s-a produs pe terenul de tenis, Hagi fiind şi el un pasionat al tenisului. SIMONA HALEP a ales tenisul datorită fratelui ei, mai mare cu şase ani, care juca la un club din Constanţa.

Citreşte şi SIMONA HALEP are fani în Grecia, Bosnia şi Bulgaria. Mii de mesaje pe FACEBOOK, înaintea semifinalei de AZI