SIMONA HALEP, felicitată pe Facebook de Victor Ponta. Toată România va fi alături de tine în semifinale!

SIMONA HALEP e devenit prima jucătoare de tenis din România calificată în semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon. Perfomanţa sa a fost salutată şi de premierul Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, la câteva minute după victoria cu 6-4, 6-0 obţinută în faţa Sabinei Lisicki.

02 iul. 2014, 13:16
SIMONA HALEP, felicitată pe Facebook de Victor Ponta. Toată România va fi alături de tine în semifinale!

SIMONA HALEP este în careul de aşi al Wimbledonului, după o victorie senzaţională, 6-4, 6-0 în faţa finalistei de anul trecut, nemţoaica Sabine Lisicki. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost felicitată pentru performanţa sa şi de premierul Victor Ponta, care a postat pe Facebook următorul mesaj: „Felicitări Simona pentru încă o evoluţie demnă de o mare campioană! Toată România va fi alături de tine în semifinalele de la Wimbledon!„.

În mai puţin de o jumătate de oră postarea a adunat peste 1.000 de like-uri şi foarte multe comentarii. „Iti multumim Simona că reuşesti sa ne faci ”să simţim şi să trăim ROMÂNEŞTE”. Te iubim, copil ”minunat şi unic”!”, a scris Voichiţa Petrea, iar George Huiu a punctat: „Extraordinar! Fantastic! Romanca noastra scrie istoprie la Wimbledon singurul mare turneu…regal! Este prima romanca ajunsa in semifinalele de la Wimbledon! Noi toti am sustinut-o neconditionat si ne-am rugat ca aceasta fata harnica si modesta, luptatoare si talentata sa o bata pe favorita publiculuii si a pariorilor! Americanii nu-i dadeau nicio sansa Simonei! La fel si francezii! Dar prin jocul de azi, cu siguranta Simona Halep i-a castigat pe spectatorii englezi si si-a…facut multi fani in randurile lor! Oare Printul William si Kate care au fost in tribune la meciul Simonei Halep cu Sabine Lisicki au tinut cu…SIMONA HALEP!? Daca era in tribune…Printul Charles, atunci cu siguranta acesta ar fi tinut cu…SIMONA HALEP si ROMANIA! Doar are…radacini romanesti, de acum!? Felicitari…SIMONA! ESPECT…SIMONA HALEP!„.

Citeşte şi SIMONA HALEP vs. SABINE LISICKI 6-4, 6-0. HALEP, prima româncă semifinalistă la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după 6-4, 6-0 cu Sabine Lisicki, şi va juca în penultimul act al turnului londonez, joi, împotriva canadiencei Eugenie Bouchard.