Simona Halep, gest fabulos făcut pentru un fan care suferă de depresie: ”Sunt în lacrimi. E o persoană uimitoare”

Philip Boosey, un american de 37 de ani care se ocupă de un cont de Twitter extrem de popular, WTA Romania, a primit mesaje de încurajare de la Simona Halep, după ce a mărturisit că trece prin momente grele din cauza depresiei.

11 mart. 2024, 11:12
Simona Halep, gest fabulos făcut pentru un fan care suferă de depresie: ”Sunt în lacrimi. E o persoană uimitoare”

Campioană la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep are de peste un deceniu fani pe tot cuprinsul globului, fiind una dintre cele mai iubite sportive din lume grație naturaleții și modestiei ei.

Un american de 37 de ani a dus pasiunea către româncă la un alt nivel și a creat special un cont de Twitter, WTA Romania, care a devenit unul dintre cele mai populare, în ultimii ani, printre iubitorii de tenis.

Acum, însă, Philip Boosey, căci acesta este numele său, a mărturisit că se confruntă cu o depresie severă, iar Simona a făcut un gest superb, reușind să îi ofere suportul moral de care acesta avea nevoie. Pe contul său personal, Philip a făcut cunoscută povestea și a publicat mesajul primit de la marea campioană din România, care, înainte să fie o sportivă de top, este un mare om.

„Sunt în lacrimi. Am distribuit această postare pe Instagramul WTA România, despre luptele mele recente. Și Simona a fost destul de drăguță să lase acest comentariu uimitor de dulce la postarea mea. Este o persoană atât de uimitoare”, a scris americanul, nu înainte de a prezenta ce i-a scris Simona, potrivit Eurosport.

„Cuvintele tale m-au atins foarte mult. Înseamnă foarte mult că te-am putut ajuta în momentele tale grele. Apreciez foarte tare ceea ce faci pe profilul WTA Romania și îți mulțumim cu toții! Sunt mândră de tine că ai avut puterea să treci peste momentele grele. Poate că eu te-am ajutat puțin, dar tu ai avut puterea! Deci ești o persoană puternică! Multe îmbrățișări și toate cele bune”, i-a scris Simona lui Philip.

ITIA a scos-o pe Simona Halep de pelista jucătoarelor suspendate

Agenția care a suspendat-o inițial pe Simona Halep pentru ani a decis să o scoată oficial pe româncă de pe lista jucătoarelor de tenis suspendate pentru dopaj.

Astfel, Simona Halep nu mai apare pe site-ul ITIA la categoria ”suspendări pentru încălcarea programului anti-doping”.

După ce i-a fost redusă suspendarea de patru ani primită de la ITIA și a fost scoasă de pe lista jucătoarelor suspendate pentru dopaj, Simona Halep a avut parte și de o altă veste excelentă.

Chiar înainte de a lua startul la competiția de la Miami, Simona Halep are parte de o veste excelentă. Aceasta poate primi un număr nelimitat de wild carduri, potrivit unui paragraf din regulamentul WTA.

Concret, Simona Halep are parte de acest avantaj pentru că este fost lider WTA, dar și câștigătoare de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon.

”Orice fost număr 1 mondial, fostă câștigătoare a Turneului Campioanelor sau a unui turneu de Grand Slam va putea accepta un număr nelimitat de invitații pe tablourile principale ale competițiilor”, se arată în paragraful din regulamentul WTA.

Citește și: CTP prevestește intrarea în politică a Simonei Halep: „Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania”