Simona Halep, GEST ULUITOR la Melbourne. Totă lumea a rămas impresionată: cum a fost surprinsă ROMÂNCA

Simona Halep a dat o lecţie de modestie la Australian Open 2019, prin care a stârnit admiraţia tuturor jurnaliştilor prezenti la Melbourne.

18 ian. 2019, 06:14
Simona Halep, GEST ULUITOR la Melbourne. Totă lumea a rămas impresionată: cum a fost surprinsă ROMÂNCA

Simona Halep a fost surprinsa mergand cu autobuzul spre complexul de la Australian Open, in conditiile in care alti sportivi de top pun conditii care de care mai ciudate pentru a avea parte de confortul dorit.

Simona Halep – Venus Williams în turul al treilea la Australian Open. Când şi de la ce oră se joacă. UNDE vezi meciul ÎN DIRECT LA TV

Organizatorii i-au pus la dispozitie liderului WTA o masina de lux, dar romanca a refuzat si a mers spre arena intr-un autobuz in care se mai aflau jurnalisti si alti sportivi mai putin cunoscuti, ce nu beneficiaza de tratament preferential.

„Nu voi schimba niciodata aceste lucruri. Este mult mai bine sa fiu asa. Fac aceste lucruri natural, este ceva normal. Ma simt bine asa si voi continua sa fac”, a spus Simona Halep, conform Sport360.

Decizie ŞOC a televiziunii australiene în timpul meciului Simona Halep – Sofia Kenin. „Sunteţi jalnici!”

De asemenea, Simona Halep a refuzat sa-si gaseasca o cazare luxoasa, asa cum au facut celelalte jucatoare de top, si s-a cazat in hotelul pus la dispozitie de organizatorii de la Melbourne.