SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO ONLINE 2016 la Miami

SIMONA HALEP - HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Simona Halep o întâlnește pe Heather Watson în optimile de finală la Miami, luni. Meciul dintre Simona Halep și Heather Watson va fi transmis în format LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net începând cu ora 18:00.

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 14:00
SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO ONLINE 2016 la Miami

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Simona Halep deschide ziua în turneul WTA de la Miami, a cincea favorită urmând să o întâlnească pe Heather Watson în primul meci de pe terenul 1, a treia arenă a complexului de la Key Biscayne, de la ora 18:00, ora României.

SIMONA HALEP s-a impus în primul set, cu 6-3, după ce a revenit de la 1-3.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO  

Nu este prima dată când Simona Halep o întâlnește pe Heather Watson.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO 

Cu Heather Watson, care are 23 de ani, Simona Halep a jucat de două ori până acum și de fiecare dată a învins-o pe britanică. La US Open, în 2013, a fost 4-6, 6-4, 6-2, iar un an mai târziu la Roland Garros, 6-2, 6-4.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Heather Watson a analizat jocul Simonei Halep înainte de meciul din optimile de finală.

„Îi știu foarte bine jocul. Am urmărit-o de multe ori la televizor. În plus, am și jucat de câteva ori una împotriva celeilalte.

Este clar că este o jucătoare excelentă și este extrem de competitivă. Nu va fi un meci ușor, dar nu cred că în acest stagiu al turneului mai există meciuri ușoare. Abia aștept să joc din nou cu ea și vreau să mă bucur de acest eveniment”, a spus Watson, potrivit ESPN.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Beneficiară a unui wild card, Heather Watson a eliminat-o în turul al doilea pe a 20-a favorită, americanca Sloane Stephens, iar în turul trei pe Yannina Wickmayer, din Belgia. Simona vine după o victorie concludentă, 6-4, 6-1, cu Julia Goerges.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Tot pe terenul 1 vor evolua luni şi celelalte două românce ajunse în „optimi”: Monica Niculescu va juca în a treia partidă (în jurul orei 21:00) cu Johanna Konta, iar Irina Begu în cea de-a cincea (nu mai devreme de 00:00), împotriva lui Madison Keys.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON LIVE VIDEO. Rămâneți pe RomaniaTV.net pentru a afla scorul partidei dintre Simona Halep și Heather Watson. Meciul va debuta la ora 18:00.

WTA a desemnat un punct câştigat de Simona Halep în meciul cu Julia Goerges din turul al treilea al Miami Open drept lovitura zilei de smbătă la competiţia găzduită de Crandon Park.

Punctul ales a fost cel din debutul ghemului al şaselea din setul secund, când Halep a surprins-o pe Goerges cu o lovitură de rever în diagonală, executată din alergare.

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges, locul 66 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală ale Miami Open.

În faza următoare, Halep va evolua cu britanica Heather Watson, locul 69 WTA, care a depăşit-o, tot sâmbătă, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 47 WTA.

SIMONA HALEP, parcurs excelent la Miami

UPDATE: „A fost un meci greu. Ea a început bine şi a condus cu 3-0, dar am reveni foarte bine şi mi-am făcut jocul meu. Am încept să fiu mai agresivă, să iau mingea mai repede şi să o fac să alerge mai mult. Cred că asta fost cheia ca să câştig. Înseamnă mult pentru mine că reuşec să câştig meciuri aici, la Miami, cum am făcut-o şi la Indian Wells. Am început cu dificultate sezonul, mi-a fost greu să mă antrenez şi nu am putut să joc la cel mai înalt nivel. Acum am mai multă încredere şi încerc să intru pe teren hotărâtă să-mi fac jocul”, a declarat românca, după meciul care s-a disputat pe o temperatură de aproape 30 de grade Celsius.

Jucătoarea din Constanţa a precizat că nu se va pregăti în mod special înaintea partidei din optimi, pe care o va disputa, luni, cu britanica Heather Watson. 

„Pe Watson o ştiu destul de bine, o să-mi fac jocul. Va fi o bună provocare să câştig acest meci şi o să lupt. Mă voi pregăti normal înainte, nimic special. Am o zi liberă, timp să mă relaxez, să mă recuperez şi să lovesc puţin mingea”, a afirmat ea.

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges, locul 66 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală ale Miami Open.

În faza următoare, Halep va evolua cu britanica Heather Watson, locul 69 WTA, care a depăşit-o, tot sâmbătă, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 47 WTA.

Simona Halep este semifinalistă la simplu, la ediţia precedentă a turneului de categorie Premier Mandatory de la Key Biscayne, având de apărat 390 de puncte..

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, pe germana Julia Goerges, locul 66 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală ale Miami Open.

Goerges are în general o singură intensitate a loviturilor, foarte tare. Mai foloseşte scurtele, cu succes, dar destul de rar. Aşa a început şi meciul cu Halep, lovind năpraznic din serviciu, cu dreapta şi cu reverul. A forţat-o pe româncă să stea departe de linia de fund şi tactica aceasta a mers până la 3-0 pentru ea, în setul I, cu break în ghemul al doilea. Însă Goerges nu poate să ţină acest ritm foarte mult şi precizia lovturilor ei scade treptat.

Timidă la început şi ţinută la respect de adversară, Halep a arătat un joc din ce în ce mai agresiv, s-a concentrat mai bine în momentele cheie, a reuşit câteva lovituri spectaculose şi a egalat la 3. Apoi s-a jucat un ghem foarte lung, câştigat de sportiva română pe serviciul rivalei. Simona Halep s-a distanţat la 5-3, Goerges a redus la 5-4, dar germana nu a reuşit să fructice numeroasele mingi de break avute în ghemul următor, cedând setul cu 4-6, după 58 de minute.

Setul al doilea a fost un monolog Simona Halep. Goerges a reuşit un prim ghem pe serviciul ei, apoi s-a părbuşit fizic şi mental şi Halep a câştigat şase ghemuri la rând, punând capăt întâlnirii, după o oră şi 35 de minute.

În faza următoare,Halep va evolua cu britanica Heather Watson, locul 69 WTA, care a depăşit-o, tot sâmbătă, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 47 WTA.

Halep şi Watson s-au înâlnit de două ori până în prezent şi românca s-a impus de fiecare dată, cu scorul 4-6, 6-4, 6-2, în turul I al US Open din 2013 şi cu scorul de 6-2, 6-4,în turul al doilea al turneului de la Roland Garos, din 2014.

Calificarea în optimi este recompensată la Miami Open cu 67.590 de dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep este semifinalistă la simplu, la ediţia precedentă a turneului de categorie Premier Mandatory găzduit de Crandon Park, având de apărat 390 de puncte.

dezechilibrată.

 

!!! Simona se impune lejer in setul al doilea, 6-1

Simona se impune în primul set cu 6-4, după o oră de joc

Dacă va trece de Julia Goerges, Simona Halep va juca în „optimi” cu învingătoarea meciului dintre belgianca Yanina Wickmayer (47 WTA) și americanca Heather Watson (69 WTA).

Dolce Sport mai transmite astăzi alte două partide de pe tabloul feminin:

A. Radwanska vs M. Brengle, ora 19.00, Dolce Sport 4

S. Williams vs. Z. Dyas, ora 22.30, Dolce Sport 3

Darren Cahill a dat asigurări că prezenţa Simonei pe teren în această seară nu e pusă sub semnul întrbări. Halep acuzase dureri de stomac şi se retrăsese deja din competiţia de dublu de la Miami.

Simona s-a antrenat normal astăzi, astfel că există toate premisele ca la startul meciului să fie cât mai aproape de 100%. 


Simona Halep a aflat ora la care va juca al doilea meci de la Miami, din turul 3 al competiţiei din Florida. Favorita numărul 5 se va duela cu Julia Goerges sâmbătă, în jurul orei 20:30 (ora României), în a treia partidă programată pe terenul numărul 1. 

„N-am mai jucat de mult timp cu Julia Goerges. Știu că servește foarte bine, dreapta o are destul de puternică. Va trebui să joc la fel ca până acum, să fiu solidă pe picioare să mă mișc bine și să lovesc mingea”, a spus sportiva din România.

Cele două sportive s-au întâlnit de două ori în carieră şi scorul este egal. Ultimul meci s-a disputat la Madrid, în 2014, și s-a încheiat cu victoria Simonei, scor 6-2, 6-0.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de cea mai bună jucătoare a lumii, Serena Williams, cu 2-6, 6-4, 5-7, după două ore şi 10 minute de joc, şi are astfel de apărat 360 de puncte WTA. 

Simona Halep o întâlnește acum pe Dolce Sport 1 pe nemțoaica Julia Goerges (locul 66 WTA), în turul 3 al turneului de la Miami.

 

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Simona Halep şi Heather Watson s-au întîlnit de doar două ori până acum, de fiecare dată la turnee de Grand Slam. Simona Halep s-a impus de fiecare dată, atât la US Open (4-6, 6-4, 6-2), cât şi la Roland Garros (6-2, 6-4), în duelurile cu Heather Watson.

SIMONA HALEP – HEATHER WATSON este LIVE VIDEO AICI.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Organizatorii turneului de la Miami au stabilit ora la care se va juca partida Simona Halep – Heather Watson. Astfel, meciul deschide ziua de luni şi va începe de la ora 18:00, pe Court 1, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSONSimona Halep a vorbit despre victoria cu Julia Georges şi despre disputa cu Hather Watson, din optimile de finală de la Miami. „A fost un meci dificil, ea a început foarte bine cu 3-0, dar apoi am revenit în joc. Am încerat să îmi fac jocul, să fiu mai agresivă, să iau mingea repede și să îmi fac adversa să alerge mai mult. Cred că asta a fost cheia să cîștig meciul. Înseamnă mult pentru orice victorie de la Miami. Dupa începutul dificil de an, acum sunt încrezatoare și vreau doar să intru pe teren și sa joc tenisul meu. Pentru meciul cu Heather Watson mă voi pregăti normal, nimic special. Avem o zi liberă, deci ne putem recupera. Abia apoi mă voi focusa pe următorul meci. O cunosc destul de bine, va fi o provocare, dar voi lupta pentru victorie”, a spus Simona Halep.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Simona Halep a jucat în semifinale la Miami, în sezonul trecut, iar dacă va reuși să o învingă pe Heather Watson ar putea avea un potențial sfert de finală cu Agnieszka Radwanska, a treia favorită a întrecerii, care joacă, de la aceeași oră, pe arena principală, cu Timea Bacsinszky.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Beneficiară a unui wild card, Heather Watson a eliminat-o în turul al doilea pe a 20-a favorită, americanca Sloane Stephens, iar în turul trei pe Yannina Wickmayer, din Belgia.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Tot pe Court 1 vor evolua, luni, şi celelalte două românce ajunse în „optimi”: Monica Niculescu va juca în a treia partidă (în jurul orei 21:00) cu Johanna Konta, iar Irina Begu în cea de-a cincea (nu mai devreme de 00:00), împotriva lui Madison Keys.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE SIMONA HALEP – HEATHER WATSON. Meciul SIMONA HALEP – HEATHER WATSON de la Miami va începe la ora 18:00 şi va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.