Simona Halep îşi face hotel de 5 STELE în centrul oraşului. Ce avere are fostul lider WTA

Simona Halep, 28 de ani, va deveni proprietara unui hotel de cinci stele în centrul orașului natal, Constanța, chiar pe locul pe care se afla cafeneaua ce-i poartă numele, SH Cafe.

28 apr. 2020, 13:15
Simona Halep îşi face hotel de 5 STELE în centrul oraşului. Ce avere are fostul lider WTA

Simona Halep a primit răspuns de la Primăria din Constanța, care a aprobat documentația depusă de firma deținută de fratele ei, Nicolae Halep, prin care acesta solicita construirea unui imobil în centrul orașului.

Simona Halep, locul 11 în topul all-time al câştigurilor din TENIS. Suma URIAŞĂ încasată de ROMÂNCĂ

Familia Halep a obținut acordul pentru „desființarea imobilului existent – fostul SH Cafe – complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant” și construirea în loc a unui hotel de cinci stele cu patru etaje, potrivit Pro TV.

Simona Halep, cea mai mare frică din viaţa sa. „Pentru o femeie care vrea să aibă copii, e foarte important!”

Simona Halep și familia ei dețin mai multe proprietăți în diferite orașe din România, printre care două hoteluri în Brașov și în Poiana Brașov, după o investiție de două milioane de euro, și un apartament de 400.000 de euro în București. Sportiva și-a ridicat o vilă de 600.000 de euro la Constanța şi un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti. Apoi, pentru familie, a mai construit câteva vile, care au costat în jur de o jumătate de milion de euro. În plus, a ridicat în zona Mamaia un bloc de şase etaje cu apartamente de lux.