Simona Halep, Ilie Năstase şi Gică Hagi, făcuţi PRAF de Radu Banciu

Publicat: Joi, 17 Noiembrie 2016 22:41 // Actualizat: Joi, 17 Noiembrie 2016 22:41 // Sursa: romaniatv.net

Radu Banciu a declarat că are aceleași păreri indiferent că se află la televizor sau în mediul său privat, mai precis, nu critică doar de dragul audienței și pentru a stârni reacții.

"Uite, de exemplu, când am vorbit despre Simona Halep, a fost vorba de intuiție, nu de părere. Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câștigat niciun titlu de Mare Șlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Așa cum am spus și despre Lucian Bote când boxa, că nu va rămâne un sportiv de legendă", a zis Radu Banciu pentru DCNews.

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" i-a criticat pe Ilie Năstase și Gică Hagi pentru conduita avută după ce au terminat cu sportul.

"Ilie Năstase nu are nicio legătură cu Simona Halep. Pe Ilie Năstase îl tratez așa cum îl tratează toată lumea. Nu ai cum să nu faci bășcălie de Ilie Năstase la ce fel de om este. S-a compromis din punct de vedere politic, uman cu tărășeniile lui de relații și căsnicii. Nu este un model. Dacă, după ce punea racheta în cui, se ducea pe o insulă pustie și se apuca să-și scrie memoriile, era un personaj respectabil. A fi talentat în sport nu înseamnă decât a avea instinct

E valabil și la Gică Hagi. Ei au jucat din intinct. Ei nu își explică acest lucru, nu pot deveni apoi pedagogi. Nu se pricep. A avea un instinct, a juca pur și simplu nu înseamnă inteligență. Ei erau făcuți pentru sporturile acestea, dar au dezamăgit în momentul când le-au părăsit. Nu putem să nu raportăm lucrurile la realitate.

Cum să nu îl comentezi pe Hagi că e un agramat? Cum să nu-l comentezi pe Ilie Năstase că e prost? Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă?

Lucrurile acestea sunt realități. Eu nu am comentat ce făceau ei ca performanță sportivă. Nu mă interesează cariera lui Ilie Năstase pentru că mai mult a fost altceva decât jucător de tenis. Ce a făcut memorabil de când a terminat-o cu tenisul? Nimic. Evident că, pentru mine, este un personaj de satiră, un clovn. Păcălici al societății, categoric!", a declarat Radu Banciu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gică Hagi Ilie Năstase lumea lui banciu Radu Banciu SIMONA HALEP
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H