Simona Halep: „Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final”

Simona Halep, numărul 3 mondial, a pierdut turneului WTA de la Toronto (Canada), împotriva elvețiencei Belinda Bencic, abandonând în setul decisiv, la scorul de 7-6 (7/5), 6-7 (4/7), 3-0 în favoarea adversarei sale, după ce a acuzat probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
16 aug. 2015, 20:45
Simona Halep: „Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final”

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminică, după finala Rogers Cup, la care a abandonat din cauza unor probleme medicale, că îi pare rău că nu a putut să evolueze până la final, dar a adăugat că nu era posibil să continue.

„În primul rând vreau să o felicit pe Belinda (Bencic), a avut o săptămână extraordinară. Ai cucerit un titlu foarte important. Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final. Nu era posibil să continui. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să mă susţineţi”, a spus Halep după finala cu Belinda Bencic.

Simona Halep a renunţat după două ore şi jumătate de joc. Pe parcursul întâlnirii, românca a apelat de mai multe ori la interveţia personalului medical al turneului, pentru o accidentare la piciorul stâng, dar şi pentru o stare de rău general.

Calificarea în finală la Rogers Cup este recompensată cu un premiu de 227.640 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 456.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.