Simona Halep, în ALERTĂ MAXIMĂ. Ce veste a primit înainte de debutul la WIMBLEDON 2018

Simona Halep va debuta marţi, 3 iulie, la Wimbledon, şi a primit o veste surprinzătoare chiar înainte de al treilea turneu de Grand Slam din 2018.

30 iun. 2018, 12:48
Simona Halep, în ALERTĂ MAXIMĂ. Ce veste a primit înainte de debutul la WIMBLEDON 2018

Martina Navratilova, fosta mare jucătoare, a declarat că favorită la Wimbledon este Serena Williams, iar liderul mondial Simona Halep a scăpat de presiunea de a nu fi câştigat un Grand Slam şi ar trebui să poată juca la cel mai înalt nivel al său.

Simona Halep, GEST SCANDALOS la LONDRA. Până şi fanii ei au răbufnit: „Aşa ceva nu se face!”

„Simona Halep nu a câştigat la Wimbledon, dar odată cu succesul de la Paris a scăpat de presiune. Acum, că nu mai are presiunea de a nu fi câştigat un Grand Slam, ar trebui să poată juca tenisul său cel mai bun. Sper doar că nu a petrecut prea mult”, a scris Martina Navratilova în analiza sa de pe site-ul oficial al WTA, înainte de Wimbledon 2018.

WIMBLEDON 2018. Simona Halep şi Monica Niculescu debutează împotriva a două japoneze. Programul complet al româncelor

Martina Navratilova a precizat că Serena Williams este favorita sa la Wimbledon 2018, deşi ocupă locul 183 în clasamentul WTA: „Clasarea sa este total irelevantă. Ea este pe acel loc pentru că a născut, iar acesta este abia al patrulea său turneu de la revenire. Ar putea să fie locul 1.000 în lume şi tot aş considera-o favorita mea”.