Simona Halep, în lacrimi la mormântul vărului ei sinucigaş

Simona Halep s-a reîntors în România, iar printre primele lucruri pe care le-a făcut în timpul şederii sale a fost să viziteze mormântului vărului ei, Arghir Nicea, care s-a sinucis în urmă cu o lună.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 07:02
Simona Halep, în lacrimi la mormântul vărului ei sinucigaş

Potrivit www.ziarulring.ro, Simona Halep s-a simţit groaznic din cauza faptului că nu a putut asista la funeraliile vărului său, pasionat, de asemenea, de tenis. La începutul lunii martie, atunci când tragedia a avut loc, Simona Halep se afla în SUA şi se pregătea pentru turneul de la Indian Wells.

Citeşte şi SIMONA HALEP, mesaj CUTREMURĂTOR după sinuciderea vărului său

Simona Halep a fost devastată la aflarea veştii şi şi-ar fi dorit să ajungă în ţară, pentru a-l conduce pe Arghir Nicea pe ultimul drum. În cele din urmă, ea a decis să continue turneul şi să-şi facă treaba bine în continuare.

„A fost greu pentru Simona în momentul când a auzit de moartea vărului ei, erau destul de apropiaţi. A fost la mormântul lui zilele trecute, era şi firesc. Dacă nu era plecată aşa departe, ar fi întrerupt orice alt turneu”, a spus, pentru ziarulring.ro un apropiat al familiei Halep.
Zilele acestea, în timp ce se afla în vizită la părinţii ei, Simona Halep s-a oprit şi la mormântul vărului ei, de care se simţea foarte apropiată şi i-a dus un buchet de trandafiri.

Citeşte şi Moartea vărului Simonei Halep, un şoc teribil pentru prieteni. Noi detalii despre tânărul sinucigaş