SIMONA HALEP, în pericol să rateze turneul din Dubai. Halep s-a accidentat la antrenament

SIOMONA HALEP urmează să joace marţi, în turul secund al turneului de la Dubai, împotriva jucătoarei cehe Daniela Hantuchova, dar prezenţa pe teren a celei mai bune jucătoare de tenis din România este pusă sub semnul întrebării, ca urmare a unei accidentări suferite luni, în timpul antrenamentului.

16 feb. 2015, 18:31
SIMONA HALEP, în pericol să rateze turneul din Dubai. Halep s-a accidentat la antrenament

SIMONA HALEP ar urma să o întâlnească marţi, de la ora 19.00 (ora României), în ultimul meci al zilei de pe arena centrală de la Dubai, pe jucătoarea cehă Daniela Hantuchova, care în runda inaugurală a eliminat-o pe nemţoaica Mona Barthel.

Citeşte şi Simona Halep a coborât pe locul 4 în clasamentul WTA

Principală favorită a turneului din Dubai, ca urmare a retragerii Serenei Williams, Simona Halep va fi nevoită să facă un RMN pentru a vedea dacă poate sau nu juca în această competiţie. În timpul antrenamentului de luni ea a simţit dureri în zona coastelor, întrerupându-şu şedinţa de pregătire, pentru a nu risca o accidentare mai gravă.

Citeşte şi SIMONA HALEP, declaraţia care îi va întrista pe toţi românii. A vorbit despre retragerea din tenis

Simona Halep este calificată direct în turul doi al turneului de la Dubai, dotat cu premii în valoare de 2,5 milioane dolari.