Simona Halep, în vizită la turneul de la Cluj în ziua în care a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live

Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live, după ce a pierdut cele 190 de puncte câştigate în 2019 la turneul de la Toronto, la care a ajuns în sferturile de finală. Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Montreal, programat pentru 9 - 15 august. Până atunci profită de zilele libere şi a mers, alături de Ion Ţiriac, în vizită la Cluj-Napoca, unde are loc zilele acestea singurul turneu de tenis din România, Winners Open.

02 aug. 2021, 14:02
Simona Halep, în vizită la turneul de la Cluj în ziua în care a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live

Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live. În acest moment, Simona Halep ocupă locul 13 WTA şi această poziţie va fi oficializată lunea viitoare.

Simona Halep va părăsi Top 10 după 373 de săptămâni de prezenă neîntreruptă în primele zece jucătoare ale lumii.

Simona Halep nu a participat la Roland Garros, Wimbledon și a ratat şi Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep (29 de ani, 10 WTA) va fi prezentă pe tabloul principal al turneului de la Montreal, programat pentru 9 – 15 august.

„Abia aştept să revin la Montreal pentru prima oară după ce am câştigat al doilea titlu aici în 2018. Am muncit din greu pentru a pregăti turneele americane şi sunt bucuroasă să accept acest wild card. Fanii din Montreal au creat mereu o atmosferă grozavă şi sunt fericită să aud că vom avea sprijinul fanilor lor din tribune”, a declarat Simona Halep.

Programat între 9 şi 15 august, National Bank Open de la Montreal este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open.

Iniţial se anuţase că Halep va juca primul meci după accidentarea la gambă la turneul de la Cincinnatti, programat în intervalul 14-22 august.

Citeşte şi: Simona Halep aruncă bomba: „Nu m-am măritat! Mulți neinvitați s-au supărat!”. Ce mesaj are pentru Ion Țiriac

 

Simona Halep, prezentă la Winners Open alături de Ion Ţiriac

Simona Halep şi Ion Ţiriac sunt invitaţii speciali la Winners Open, singurul turneu WTA organizat în România.

Simona Halep şi Ion Țiriac vor urmări meciurile de astăzi, după ce duminică au făcut o scurtă vizită la Winners Sports Club.


loading...