Simona Halep, înainte de divorţ: „Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii”

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc. Cununia religioasă era programată în noiembrie 2022, dar Prosport anunţă că cei doi au decis să divorţeze la notar.

07 sept. 2022, 17:02
Simona Halep, înainte de divorţ: „Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii”

Simona Halep nu și-a ascuns relația cu Toni Iuruc, alături de care s-a afișat cu diferite ocazii, a păstrat discreția în legătură cu relația lor și cu viitorul pe care îl planifică împreună. În schimb, sportiva a declarat în repetate rânduri că și-ar dori la un moment dat să întemeieze o familie și să aibă mulți copii, atunci când tenisul nu va mai fi principala sa prioritate.

Toni Iuruc, prima declaraţie despre divorțul de Simona Halep. Anunţ de ultimă oră făcut de fratele sportivei, Nicolae Halep

Simona Halep a vorbit cu mai multe ocazii despre faptul că la un moment dat ar vrea să aibă mulți copii. Și acum, sportiva a mărturisit că își dorește să devină mamă. „Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă, un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, declara anul trecut Simona Halep.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului trecut. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.